Düzce İçin Yeni Ulaşım Projesi Değerlendirilecek

Düzce İçin Yeni Ulaşım Projesi Değerlendirilecek
2015 yılının Şubat ayında İETT Genel Müdürlüğünden gelen ulaşım uzmanlarının da katılımıyla gerçekleşen incelemeler proje haline getirildi. Yeni ulaşım projesinde Düzce’nin alternatif ulaşım olanaklar...

2015 yılının Şubat ayında İETT Genel Müdürlüğünden gelen ulaşım uzmanlarının da katılımıyla gerçekleşen incelemeler proje haline getirildi. Yeni ulaşım projesinde Düzce’nin alternatif ulaşım olanakları ve var olan ulaşım akslarının daha elverişli hale getirilmesi değerlendirilecek.

Düzce’nin hızla büyüyen ve gelişen şehir kimliğiyle doğru orantılı olarak artan ulaşım sorunu için 2015 yılının Şubat ayında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başkanlığında Japonya’dan gelen Prof. Dr. Shigoru Kakumoto, Avusturya’dan gelen Ulaşım Uzmanı George Fuahshuber, İETT Genel Müdürlüğünden gelen Ulaşım Uzmanları Meryem Dilara Irmak, Esra Ergin, Başak Avcı ve Hümeyra Balta’yla Düzce’nin ulaşım sorununa çözüm aramak üzere masaya oturuldu.

Düzce’ye gelen heyet, bir hafta boyunca alternatif ulaşım olanakları ve var olan ulaşım akslarının daha elverişli hale getirilmesi için Düzce’de çeşitli incelemelerde bulundu. İETT Genel Müdürlüğünden gelen heyet, gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde ortaya çıkarttıkları proje taslağıyla yeniden Düzce’ye geliyor.

5 Ağustos Çarşamba günü Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in katılımıyla gerçekleşecek toplantıda Düzce’nin yeni ulaşım akslarını ve alternatif ulaşım olanaklarını içeren proje taslağı Başkan Keleş’e sunulacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.