Düzce’de Korkutan Yangın

Düzce’de Korkutan Yangın
Düzce merkez Hasanlar köyü ile Çamlısu köyü arasında kalan arazide, yüksek gerilim hattının şase yapıp patlamasından dolayı bir fındık bahçesinde çıkan yangın devam ediyor.Düzce Hasanlar köyü ile Çaml...

Düzce merkez Hasanlar köyü ile Çamlısu köyü arasında kalan arazide, yüksek gerilim hattının şase yapıp patlamasından dolayı bir fındık bahçesinde çıkan yangın devam ediyor.

Düzce Hasanlar köyü ile Çamlısu köyü arasında kalan arazide yüksek gerilim hattının patlamasından dolayı bir fındık bahçesinde çıkan yangında yaklaşık 120 dönüm şahıs ve orman arazisi yanarken, yangın hala devam ediyor. Yangına Düzce, Yığılca ve Bolu Orman İşletmesi itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Ayrıca İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelen helikopter de yangına müdahale etmekte. Söndürme çalışmalarına 50 işçi ve 20 civarında köylü de destek veriyor. Düzce Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir de yanan arazide incelemelerde bulunup bilgi aldı.

Havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam eden yangın için jandarma, bölgede 35 personelle emniyeti sağlıyor.

DÜZCE MERKEZ HASANLAR KÖYÜ İLE ÇAMLISU KÖYÜ ARASINDA KALAN ARAZİDE, YÜKSEK GERİLİM HATTININ ŞASE YAPIP PATLAMASINDAN DOLAYI BİR FINDIK BAHÇESİNDE ÇIKAN YANGIN DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.