Düzce’de Yayla Evleri Tespit Edildi

Düzce’de Yayla Evleri Tespit Edildi
Düzce’de yayla evlerinin tespiti ve sahibine kiralanması çalışmalarında sona gelindi.Devlet Ormanlarındaki Yayla Alanlarının Tespiti ve İdaresi Hakkındaki Yönetmelik gereği, devlet ormanlarındaki yayl...

Düzce’de yayla evlerinin tespiti ve sahibine kiralanması çalışmalarında sona gelindi.

Devlet Ormanlarındaki Yayla Alanlarının Tespiti ve İdaresi Hakkındaki Yönetmelik gereği, devlet ormanlarındaki yayla alanlarında bulunan, vaziyet planına işlenerek Orman Genel Müdürlüğü sabit kıymetlerine alınan ve kullanıcısına kiraya verilecek olan bina ve tesisler yeniden kontrol edilerek ihale aşaması için hazırlıklar tamamlandı.

81 ADET YAYLA EVİ VAR

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Odayeri Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Sırık yaylasında 55 adet, Çaşırcık yaylasında 16 adet, Asar Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Kütüklü yaylasında 8 adet ve son olarak Samandere Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Kuş Yuvası yaylasında 2 adet olmak üzere toplam 81 adet ahşap bina, ahşap odunluk, ahşap ağıl ve cami tespit edildi. Düzce Orman İşletmesi Müdürlüğünce, ihale yoluyla kiralanacak olan yayla alanlarındaki binalar için, sahiplerinden, kullandıkları binaları 10 yıllığına kiralamak üzere, dilekçe ile başvuruları alınmaya başlandı.

DÜZCE'NİN YAYLALARINDA Kİ EVLER TESPİT EDİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.