(Düzeltme) Mevsimlik İşçi Taşıyan Otobüsle Tır Çarpıştı: 4 Ölü, 40 Yaralı

(Düzeltme) Mevsimlik İşçi Taşıyan Otobüsle Tır Çarpıştı: 4 Ölü, 40 Yaralı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Zeytinada Mahallesi D 400 Karayolu üzerinde mevsimlik işçileri taşıyan otobüs ile karşı yönden gelen Tır'ın kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kapybederken, 40'ın üzerinde işçi de yaralandı.

- Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Zeytinada Mahallesi D 400 Karayolu üzerinde mevsimlik işçileri taşıyan otobüs ile karşı yönden gelen Tır'ın kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kapybederken, 40'ın üzerinde işçi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 07.15 sıralarında meydana geldi. Batman’dan çıkan ve yaklaşık 50 mevsimlik işçi taşıdığı tahmin edilen 06 DZ 9556 plakalı otobüs, Antalya-Mersin istikametinde seyir eden 07 BKD 82 plakalı Tır ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 40’ün üzerinde işçi de yaralandı. Kaza sonrası otobüs sürücüsü ve 2 yolcu otobüsün içinde sıkışarak can verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, kazada can veren vatandaşları araçtan çıkarmak için uzun uğraşlar verdi. Durumu ağır bir yolcu ise Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan yolcular, Gazipaşa, Alanya ve Anamur’dan gelen 112 ambulansları ile çevre hastanelerine taşındı.

Kaza sonrası şehirlerarası D 400 Karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. Yolu kullanan araçlar, kilometreleri bulan uzun kuyruklar oluşturdu.

Zeytinada Jandarma Karakol Komutanlığı, kazada ölen ve yaralanan vatandaşların kimliklerine ulaşmaya çalışırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DÜZELTME) MEVSİMLİK İŞÇİ TAŞIYAN OTOBÜSLE TIR ÇARPIŞTI: 4 ÖLÜ, 40 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.