Dzsudzsak ve Necid’den şov

Dzsudzsak ve Necid’den şov
Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde 3. hazırlık maçını Vorwarts Steyr ile oynayan Bursaspor, 6 kez direğe takıldığı maçta rakibini Batalla ve Necid'in...

Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde 3. hazırlık maçını Vorwarts Steyr ile oynayan Bursaspor, 6 kez direğe takıldığı maçta rakibini Batalla ve Necid'in golleriyle mağlup etmesini başardı. Yeşil-beyazlıların Macar yıldızı Dzsudzsak, karşılaşmada 1 asist yaparken, oyunuyla seyircilerden de büyük alkış aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonu öncesi çalışmalarını Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlılar, 3. hazırlık karşılaşmasında Styre kasabasında Avusturya 3. Lig ekibi Vorwarts Steyr ile karşı karşıya geldi. Vorwarts Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında ev sahibi ekip, Josip Martinovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Bursaspor, bu gole 27. dakikada Arjantinli yıldız Batalla ile karşılık verirken, ilk yarı da bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise kadronun tamamına yakınında değişiklik yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, izinden dönen ve iki gündür takımla birlikte çalışan Tomas Necid ve Balazs Dzsudzsak'ı sahaya sürdü.

İki ismin de etkili performansı taraftarlardan alkış toplarken, 81. dakikada sahneye çıkan Macar yıldız Balazs Dzsudzsak, Necid'e asist yaparak skorda üstünlüğü sağladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken Timsah, 3. hazırlık maçında 2. galibiyetini elde etti.

Timsah 6 kez direği geçemedi

Karşılaşma boyunca etkili pozisyonlar gerçekleştiren Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, toplam 6 kez direği geçemedi. Sercan Yıldırım'ın 3, Del Valle'nin 2 ve Batalla'nın 1 kez şutu direkten dönerken, 3 ismin de etkili oyunu teknik heyeti sevindirdi.

Dzsudzsak ve Necid’den şov

Dzsudzsak ve Necid’den şov

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.