E-bilete Kombineli Çözüm

E-bilete Kombineli Çözüm
Kardemir Karabükspor, E-Bilet döneminin başlaması ile birlikte seyircilerin mağdur olmaması için kombine bilet satışı başlattı.

- Kardemir Karabükspor, E-Bilet döneminin başlaması ile birlikte seyircilerin mağdur olmaması için kombine bilet satışı başlattı.

14 Nisan’dan itibaren statlarda yürürlüğe giren E-Bilet dönemi ile birlikte kulüpler sıkıntı yaşamaya başlarken, Kardemir Karabükspor da sahasında oynayacağı 3 maç için 27 TL’ye kombine bilet satışı başlattı.

Çarşı bölgesinde bulunan Hakan büfede satışa çıkan kombilere taraftarın ilgisinin yoğun olduğunu söyleyen Hakan Aygün, “Kulübümüz E-Bilet dönemi ile taraftar ve seyircinin mağdur olmaması için Pazartesi günü oynayacağı Eskişehirspor maçı ile Torku Konya ve Sivas maçları için Kuzey Kale arkasına 27 TL’den kombine satışı başlattı. Bilet satışların yapılmaması ve taraftarında E-Bilet sıkıntısı yaşamasından dolayı kulüp sahasında oynayacağı 3 maç için böyle bir önlem aldı. Bu sezonu bu şekilde atlatıp gelecek sezonda da E-Bilet ile takımımıza tüm futbol severlerin destek vereceğini düşünüyorum. Sahamızda oynayacağımız bu 3 maç için taraftarın kulübüne destek olmasını bekliyoruz. Şuan kombinelere ilgi güzel. Eskişehir maçı Pazartesi günü olduğundan kombinelerin büyük kısmı o güne biter düşüncesindeyiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.