Ebrar Bolat Kahramanmaraş’ta İlk Bayan Jandarma Komutanı Oldu.

Ebrar Bolat Kahramanmaraş’ta İlk Bayan Jandarma Komutanı Oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Coşkun Doğan, Ahmet Bayazıt İlkokulu öğrencisi Ebrar Bolat’a koltuğunu bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan makam koltuğunu temsili Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Ahmet Bayazıt İlkokulu öğrencisi Ebrar Bolat’a bıraktı.

Ahmet Bayazıt İlkokulu Müdürü Oğuz Karakoç, sınıf öğretmeni Adam Alkaya, 4 sınıf öğrencileri; Ebrar Bolat, S.Enes Güneş ve Emir Mert Karadöl İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan ve Jandarma Yarbay Alper Kuşbaşoğlu tarafından karşılanarak makam odasına alındı.  Burada temsili Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Ebrar Bolat Ebrar Bolat bir buket çiçek sundu.

foto-006.jpg

İl Jandarma Komutanlığı koltuğuna oturan; Ebrar Bolat odada bulunanlara çay, kahve ve vb ikramlarda bulundu. Hemen peşinden Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Ziya Çamur’u çağırarak son 1 gün içerisinde Kahramanmaraş’ta asayişle ilgili neler olduğu hakkında kapsamlı bilgi aldı.

İdealinde öğretmenlik olduğunu ancak, askeri tıp alanında bir görev yapmayı da düşündüğüne dikkat çeken Ebrar Bolat, İl Jandarma Komutanı Jan Albay Coşkun Doğan’a, bu mesleği neden seçtiniz, kaç yıldır bu görevdesiniz, mesleğinizden memnun musunuz, Kahramanmaraş ve ilçelerinde ne kadar Jandarma komutanlığı var gibi sorular sorarak cevabını aldı.

 İl Jandarma Komutanı Jan Albay Coşkun, jandarmanın görevleri, sorumluluk bölgesi,  Türkiye ve Kahramanmaraş’ta yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

foto-027.jpg

Öğrenciler S.Enes Güneş ve Emir Mert’te kısa bir süre makam koltuğuna geçtiler ve program İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun’un günün anısına hediye vermesiyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.