Eczacılar Kahvaltıda Buluştu

Eczacılar Kahvaltıda Buluştu
Adana’da 14 Mayıs ‘Eczacılık Günü’ dolayısıyla eczacılar Hilton Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, eczacılık mesleğinin zorlu bir süreçten geçtiğin...

Adana’da 14 Mayıs ‘Eczacılık Günü’ dolayısıyla eczacılar Hilton Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, eczacılık mesleğinin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek. “Eczacılık mesleği her zamankinden daha sıkıntılı bir dönemece girmiş bulunmaktadır. Şu ya da bu sebeplerden eczane ekonomilerinde ciddi ve geniş ölçekli kayıplar yaşanmaktadır. Mesleğimizin zor ve zahmetli bir iş olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu gün meslektaşlarımızın eş ve çocuklarıyla açık havada bir nebze de olsa nefes alabildik. TEB ve SGK arasında imzalanacak ilaç alım protokolü eczacılarımızı rahatlatıp, nefes alabilecekleri şekilde sonuçlanır. Ekonomik kaygılardan uzak, insan odaklı anlayışla halkımıza hizmet etmeğe devam ederiz” dedi.

Eczacılık Günü etkinliklerini dolu dolu yaşadıklarını da ifade eden Özkan, "Akademik Bakış ile Değişen Eczacılık panelimizin yanı sıra 14 Mayıs Eczacılık Günü’nde Atatürk Anıtı önüne çelenk koyup, basın açıklaması yaptık. Ecz. Kamil Kavuzlunun resim sergisi, sinema gösterimi, yönetim kurulumuzun ve meslektaşlarımızın Kızılay’a kan bağışında bulunma, Sunay Akın’ın tek kişilik gösterisi, eczacılık mesleğinde 30 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket verdiğimiz eczacılık balosu, huzurevinde kalan yaşlılarımıza değişik ve güzel bir gün yaşatmak için düzenlediğimiz Tarsus gezisi ve Adana Hilton Otelinin bahçesinde düzenlediğimiz kahvaltı ile dolu dolu bir hafta geçirdik" diye konuştu.

ADANA'DA 14 MAYIS ‘ECZACILIK GÜNÜ’ DOLAYISIYLA ECZACILAR HİLTON OTELİ'NDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.