Edfod Bozcaada’yı Fotoğrafladı

Edfod Bozcaada’yı Fotoğrafladı
Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirmek, teorik bilgilerini pratiğe dökmek amacı ile düzenledikleri gezilerimizden birisini daha Bozcaada’ya yapt...

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirmek, teorik bilgilerini pratiğe dökmek amacı ile düzenledikleri gezilerimizden birisini daha Bozcaada’ya yaptı.

Dernek üyeleri, adada rüzgâr enerji santralini, Ayazma Plajını, Mermer Burnunu görüp, Ceneviz Kalesi ve Müzeleri gezdikten sonra balık restoranlarında Ege’nin enfes balıkların tadabilme imkanı yakaladılar. Yemek sonrası adanın ılık rüzgarı ile birlikte dar ve güzel sokaklarda fotoğraf çektiler.

EDFOD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Şimşek; "Teknik fotoğraf gezimiz çok keyifli ve verimli geçti. Gezimiz sırasında dernek üyelerimizden Başak ve Ayhan Kadan çiftine hediye olarak düğün dış çekimleri yanında Bozcaada’nın renkli sokaklarında fotoğraf avına çıktık. Benzer gezileri önümüzdeki günlerde de farklı güzergahlarda yapacağız. Gezimize katılıp renk veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizi,EDFOD’u takip edin, bizimle olun" dedi.

EDREMİT FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ (EDFOD) ÜYELERİNİN TEKNİK BİLGİ VE BECERİLERİNİ DEĞERLENDİRMEK, TEORİK BİLGİLERİNİ PRATİĞE DÖKMEK AMACI İLE DÜZENLEDİKLERİ GEZİLERİMİZDEN BİRİSİNİ DAHA BOZCAADA'YA YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.