Edirne Basın-yayın Ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Dişlioğlu’ndan, '21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü' Mesajı

Edirne Basın-yayın Ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Dişlioğlu’ndan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı
Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

- Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Dişlioğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Güçlü bir basının, güçlü bir demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Dişlioğlu, mesajında "Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan tanıyan, toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeten basın sektörü, teknolojik gelişmeler sayesinde özellikle son yıllarda, hem çeşitlenmiş hem de ciddi bir hız kazanmıştır. Genel Müdürlüğümüz kurulduğu 7 Haziran 1920 tarihinden bu yana siz değerli basın mensuplarının daima yanında olmuş ve sektördeki sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları yürütmüştür. Sorunların yerinde ve hızlı bir şekilde çözümünü sağlamak amacıyla kurulan il müdürlüğümüz de bölgesel düzeyde genel müdürlüğümüzün bu misyonunu Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde yerine getirme gayreti içerisinde çalışmalarına devam etmektedir.

Bu düşüncelerle, il müdürlüğümüzün görev alanına giren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerindeki basın yayın kuruluşlarında görev yapan gazeteci kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik eder, selam ve saygılar sunarım" ifadelerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.