Edosk, Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliğine Katılacak

Edosk, Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliğine Katılacak
Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK), Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Edirne'de düzenlenecek etkinliğe katılacak.

- Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK), Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Edirne'de düzenlenecek etkinliğe katılacak.

Bugüne kadar bisiklet kullanımını arttırmaya ve teşvik etmeye yönelik birçok proje üretip çok sayıda etkinliğe imza atan, binlerce katılımcıyı doğa ve bisiklet ile buluşturup bisiklet kullanımını teşvik etmek, ulaşım planlaması ve yönetimin dikkatini bisikletlilerin gereksinimlerine çekmek gibi misyonlar üstlenen EDOSK, 'Sağlık İçin' Avrupa Hareketlilik Haftasına katılacak.

'Şimdi Hareket Zamanı’ kampanyasının bir parçası olarak 29 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri Edirne'de 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 18.30’da Meriç Köprüsü yanındaki Protokol Evi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlikler kapsamında Protokol Evi önünden bisiklet turu başlatılacak ve katılımcılar daha sonra tempolu bir koşu etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında kısa bir dans gösterisi de sunulacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.