Edremit’te Arıcılar Uzmanlaştı

Edremit’te Arıcılar Uzmanlaştı
Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan arıcılık kursunu bitiren 32 kişi, uzman arıcı oldu.

- Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan arıcılık kursunu bitiren 32 kişi, uzman arıcı oldu.

Kızılkeçili Mahallesi’nde Arı Yetiştiriciliği Kursu’nda belge almayan hak kazanan 8’i kadın, 32 kursiyere belgeleri de düzenlenen törenle verildi. Kızılkeçili Mahalle Muhtarı Ali Deveci, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, Usta Öğretici Cemil Gülcü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende Damar, "Merkez olarak ilçemizde Halk Eğitimi Merkezi olarak sanattan, spora, müzikten mesleki kurslara kadar 7 den 70’ e insanımıza eğitim hizmeti veriyoruz. Arı yetiştiriciliği kursumuza katılarak kursiyerlerimiz bilinçli bir üretici olarak başta insan sağlığı olmak üzere toplum sağlığına da değer vermiş bulunuyor. Bal ve diğer arı ürünlerinin üretilmesinde azami hassasiyet göstereceğinize inanıyor ve eğitimlere katılan değerli kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

EDREMİT’TE ARICILAR UZMANLAŞTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.