Edremit’te Polis Okul Önlerinde Kuş Uçurmuyor

Edremit’te Polis Okul Önlerinde Kuş Uçurmuyor
Balıkesir'in Edremit ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, okul önlerinde geniş güvenlik tedbirleri alması öğrenci velileri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

- Balıkesir'in Edremit ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, okul önlerinde geniş güvenlik tedbirleri alması öğrenci velileri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

İlçede, 9 ilkokul, 9 orta, 11 lise olmak üzere toplam 29 okulda geniş güvenlik önlemleri alan polis, okul önlerinde adeta kuş uçurtmuyor. Rütbeli personelin irtibat görevlisi olarak görev yaptığı okul önlerinde, resmi kıyafetli ekiplerin yanı sıra sivil memurlarda görev yapıyor. Tüm personelin okulların giriş ve çıkışlarında görevlendirildiği bildirilirken, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve idaresindeki Çocuk Büro Amirliği ekiplerinin, çocukların güvenliği için seferber oldukları ifade edildi.

Bir yandan polis, okul çevrelerindeki MOBESE kameraları izlemeye alırken, bu sayede okul önlerinde meydana gelebilecek olaylara daha hızlı müdahale ettiği öğrenildi. Bu arada ekipler, okulla ilişiği olmadığı halde okul ve çevresinde sürekli bulunmak suretiyle idareci, öğretmen ve öğrencilerin güvenliği açısından tehlike arz eden kişi veya kişileri Kabahatler Kanununun 32’nci maddesinin 1’inci fıkrası gereğince idari para cezasına çarptırıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan tedbirlerin yıl sonuna kadar süreceği ifade edilirken, uygulama vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

EDREMİT’TE POLİS OKUL ÖNLERİNDE KUŞ UÇURMUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.