Efa Bilişim Yazılım Ve Hp İş Ortaklığıyla 2015 İn Yeni Teknolojileri Tanıtıldı

Efa Bilişim Yazılım Ve Hp İş Ortaklığıyla 2015 İn Yeni Teknolojileri Tanıtıldı
EFA Bilişim Yazılım ve HP iş ortaklığıyla 2015 yılı yeni nesil teknoloji tanıtım toplantısı yapıldı.

EFA Bilişim Yazılım ve HP iş ortaklığıyla 2015 yılı yeni nesil teknoloji tanıtım toplantısı yapıldı.

EFA Bilişim Yazılım ve HP iş ortaklığıyla K.Maraş Ramada Otelde yapılan toplantıya Faik Yiğit Cenk ATAY (HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu İş Ortakları Yöneticisi), Emre ER (HP Katma Değerli Ürünler Kategori Müdürü), Selen AYMER (HP Tüketim Ürünleri Marka Müdürü), Hatice ERDOĞAN (HP Kurumsal Çözümler Grubu İş Ortakları Yöneticisi),Bilişim Yazılım Firma yetkilileri, Kurumsal firmaların ve Kobilerin Bilgi işlem Yetkilileri Katıldı.

EFA Bilişim Yazılım şirket yetkilisi Erkan Arıkan; “Teknolojiyi yakından takip eden kişilerin bir araya gelip yeni teknolojileri yakından talepleri doğrultusunda bizde her yıl bu tür etkinlikleri Kahramanmaraş, Adana ve Gaziantep şubelerimizde düzenliyoruz. 2015 in ilk günlerinde ise Yeni nesil teknolojileri; başta Kobi ve kurumların bilgi işlem personelleri olmak üzere teknoloji takipçilerini bu etkinlikte bir araya getirmek istedik” dedi.

Arıkan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu etkinlik HP’nin 2015 yılı yeni teknolojisinin son kullanıcıya aktarılması ve yeni nesil iş istasyonları ile ilgili yeni teknolojilerin tanıtımının yapıldığı çok güzel bir etkinlik toplantısı oldu. K.Maraş haricinde diğer illerdeki şubelerimizde 3 ayda bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz.

EFA Bilişim Yazılım ailesi olarak bu yıl bir de sürpriz bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Arıkan, “Yeni nesil çözümlerden olan EFAEvent App, etkinlik mobil uygulamamızı ilk defa bu burada toplantımızda kullanmaya ve misafirlerimize toplantının akışını İnteraktif olarak aktarmaya çalıştık ve olumlu güzel dönüşler aldık. Etkinlik anında mobil uygulaması İnteraktif, Sosyal, Ödüllendirici bir uygulamadır. EFAEvent App mobil uygulamaları ile çalışmalar daha etkin olacak. Herhangi bir toplantıda mikrofon kullanma yerine cep telefonunuzdaki uygulamamızdan sorunuzu yazıp gönderdiğinizde anında konuşmacının ekranına düşüyor ve sorunuza yanıt alabiliyorsunuz. Buna benzer birçok yeni interaktif uygulamaları bulabilirsiniz. Bu itibarla akıllarda kalıcı ve keyifli etkinlikler sunuyoruz.

Katılımcılara da hoş bir sürpriz olduğuna da değinen Arıkan, son olarak EFAEvent App mobil uygulaması yakın zamanda Kobi ve Kurumların toplantı, seminer, organizasyonlarını da kendilerine özel bilgilendirme ve yönlendirme gibi durumlarda kullanmaya başlayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.