Efe Dağcılar Sezonu Gölcük-subatan Doğa Yürüyüşü İle Açtı

Efe Dağcılar Sezonu Gölcük-subatan Doğa Yürüyüşü İle Açtı
Efe Dağcılık üyesi dağcılar, pazar günü Gölcük’ten Subatan Yaylası’na doğa yürüyüşü yaptılar. İki grup halinde yapılan doğa yürüyüşüne A Grubuna Enis Çakıroğlu, B Grubuna ise Mümtaz Saygı rehberlik etti.

- Efe Dağcılık üyesi dağcılar, pazar günü Gölcük’ten Subatan Yaylası’na doğa yürüyüşü yaptılar. İki grup halinde yapılan doğa yürüyüşüne A Grubuna Enis Çakıroğlu, B Grubuna ise Mümtaz Saygı rehberlik etti.

Gölcük Subatan Yaylası doğa yürüyüşü ile ilgili gazetemize bilgi veren Saygı şunları söyledi: “Pazar günü Ödemiş Salıpazarı önünden saat 08.00 de gölcük’e hareket ettik. Gölcük Gediyüzü’ndeki kahvede çay molası verdikten sonra, saat 09.00 da iki grup halinde yürüyüşe başladık. A grubu Gölcük’ten Subatan Yaylası sırtından giderek Orman Yangın gözetleme kulesine kadar çıktılar. Buradan da Boğazköy’e indiler.

B grubu olarak biz de Gölcük’ten çıkarak orman yoluna girdik. Buradan da Sırtlanbayırı zirvesine ulaşarak Subatan Yaylası’na indik. Subatan Yaylası’ndan da Orman Yangın Gözetleme Kulesi’ne çıktık. Burada kısa bir mola verdikten sonra Boğazköy’e indik. Burada mola vererek yemeklerimizi yedik. Daha sonra Doğa harikası Gölcük Gölü’nün önünde toplu fotoğraf çektirdik. Havanın açık olmasından dolayı çok güzel bir doğa yürüyüşü oldu. Katılan tüm doğasever dostlarıma teşekkür ediyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.