Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesine Kavuşuyor

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesine Kavuşuyor
Efeler Belediyesi Kocagür Mahallesi’ndeki yeni Temizlik İşleri Şantiyesi ile vatandaşlara daha kaliteli hizmet götürmeye hazırlanıyor.Efeler ilçesi Kocagür Mahallesi içerisinde bulunan 6124 metre kare...

Efeler Belediyesi Kocagür Mahallesi’ndeki yeni Temizlik İşleri Şantiyesi ile vatandaşlara daha kaliteli hizmet götürmeye hazırlanıyor.

Efeler ilçesi Kocagür Mahallesi içerisinde bulunan 6124 metre kare büyüklüğündeki yeni Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi inşaat faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan şantiyeyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

“EKSİKLERİMİZİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Önümüzdeki günlerde tüm hazırlıkların tamamlanarak şantiyenin müdürlüğün hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Özakcan, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen yerel seçimler ile birlikte Aydın’ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından merkezde kurulan Efeler Belediyemiz, kurulduğu ilk günden bu yana birçok eksikliği gidermiştir. Kuruluşumuzdan bu yana geçen zaman içerisinde hizmetlerimizi hem vatandaşlarımıza aksatmadan götürmek hem de iş makinesi ve hizmet binası gibi sorunlarımızı çözmeye çalıştık. Buradaki inşaat çalışmasının son bulmasının ardından da Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün şantiye sorununu gidermiş olacağız” dedi.

“BELEDİYEMİZ RAHAT BİR NEFES ALACAK”

Yeni şantiyenin belediyeye rahat bir nefes aldıracağını söyleyen Özakcan, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün toplamda 70 araç ve 400 personeli bulunmakta. Bizim için şantiye alanı yaratmak büyük sorun olmuştu ancak şantiyemizin tamamlanmasının ardından bu sorun ortadan kalkacak. Yeni şantiyemizin içerisinde de idari bölümden personelin dinlenme salonları, makine ikmal bölümü, akaryakıt istasyonu ve çöp toplama araçlarının dezenfeksiyon ve yıkama ünitesi gibi vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet götürmek için işimize yarayacak birçok alan mevcut” diye konuştu.

EFELER BELEDİYESİ, KOCAGÜR MAHALLESİ'NDEKİ YENİ TEMİZLİK İŞLERİ ŞANTİYESİ İLE VATANDAŞLARA DAHA KALİTELİ HİZMET GÖTÜRMEYE HAZIRLANIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.