Efeler’de Zabıtadan İşportacılara Baskın

Efeler’de Zabıtadan İşportacılara Baskın
Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Yağcılar İçi Çarşısında vatandaşların sağlığını tehlikeye sokan seyyar satıcılara operasyon düzenleyerek çok sayıda tezgaha el koydu.Efeler Belediyesi Zabı...

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Yağcılar İçi Çarşısında vatandaşların sağlığını tehlikeye sokan seyyar satıcılara operasyon düzenleyerek çok sayıda tezgaha el koydu.

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, kentte seyyar satıcılara göz açtırmıyor. Yağcılar İçi Çarşısı üzerinde denetim yapan, Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri çanta, kemer, aksesuar ve benzeri eşyalar satan seyyar satıcıların mal ve tezgahlarına el koydu.

Son günlerde işportacıların cadde ve sokakları işgal etmesi nedeniyle şikayetlerin arttığını belirten zabıta yetkilileri, aynı zamanda haksız rekabete neden olmasının yanı sıra, kentte düzensizliğe ve çevre kirliliğine de neden olan işportacılarla mücadeleye de hız vereceklerini söylediler.

Ekipler denetimlerin yapılmaya devam edeceğini bildirerek, kanunlara aykırı faaliyet gösteren kişi ve işletmelere cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu.

EFELER BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YAĞCILAR İÇİ ÇARŞISINDA VATANDAŞLARIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE SOKAN SEYYAR SATICILARA OPERASYON DÜZENLEYEREK ÇOK SAYIDA TEZGAHA EL KOYDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.