Efsane futbolcular el ele sahaya çıktı

Efsane futbolcular el ele sahaya çıktı
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, efsane futbolcular, terör ve madde bağımlılığına tepki için top koşturdu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, efsane futbolcular, terör ve madde bağımlılığına tepki için top koşturdu.

Gemlik Kaymakamlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi, Kent Konseyi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın birlikte organize ettiği "Terör ve Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin" konulu Veteranlar Futbol Turnuvası başladı. İlçe stadyumunda yapılan turnuvaya Galatasaray ve Bursaspor'un efsane futbolcuları sahaya çıktılar. Türk bayrakları ve Bursaspor, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe bayrakları ile donatılan stadyumda, folklor gösterisi, gençlerin kalp koreografisi büyük ilgi gördü.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete ve protokol mensupları da efsanelerle top koşturdu. Başlama vuruşunu Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Koray Pınar'ın babası Mehmet Pınar'ın Alp Yalman'ın yaptığı turnuvanın ilk maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Şehit aileleri, gaziler ve Gemliklilerin ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısını Gemlik protokolü Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete'nin şık golüyle 1-0 önde bitirdi. Alp Yalman, Giray Bulak, Hasan Vezir, Muhammed Demirci, Savaş Demirel (Büyük Savaş) Beyhan Çalışkan, Erdinç Kayan, Bülent Korkmaz, Giray Bulak, Ahmet Suphi, Yalçın Çimen, Şükrü Devirgen gibi isimler de protokole karşı forma giydiler. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı oynayan karma veteranlar takımı Hasan Vezir'in pasında Büyük Savaş'ın golüyle beraberliği yakaladı. 20'şer dakikadan iki devre halinde oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

TARAFTAR GRUPLARI DA DESTEK VERDİ

ultrA Aslan Taraftarlar Grubu, Bursa Sporlular Taraftarlar Derneği, Gemlik Beşiktaşlılar ve Gemlik Trabzon Sporlular Derneğinin de destek verdiği turnuva şölen havasında geçti. Günün merakla beklenen karşılaşmasında da Bursaspor ve Galatasaraylı eski efsane futbolcular sahaya çıktı. Bursa Spor "da bu maçta Kadir, Ahmet, Memduh, Erkan gibi eski ünlü futbolcular da sahada yer alırken, Galatasaray'da da Bülent Dalkılıç, Şevket Çandar, Aydın Okay, Sinan Cillo gibi oyuncular da sahaya çıktılar. Bursasporlu Veteranlar ilk yarıda Kadir ikinci yarıda da penaltıdan Beyhan'ın golleriyle rakibini 2-0 yendiler. Timsah yürüyüşü ile kutlamaları yapan yeşil beyazlı efsane futbolcular, maç sonunda da Sarı kırmızılı ve Gemlikli veteranlar ile kucaklaştı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her iki takım kaptanı Savaş Demirel ve Beyhan Çalışkan'a çiçek takdim edip, teşekkür ederken, kaptanlar da Gemlikli veteranlar ve antrenörlere kupa ve şiltlerini takdim etti.

İHA)

Efsane futbolcular el ele sahaya çıktı

Efsane futbolcular el ele sahaya çıktı

Efsane futbolcular el ele sahaya çıktı

Efsane futbolcular el ele sahaya çıktı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.