Egemen Ne Zaman Dönecek ?

Egemen Ne Zaman Dönecek ?
Geçirdiği operasyon nedeniyle takımdan ayrı kalan Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz, 20-25 gün sonra çalışmalara başlayabileceğini söyledi.Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Egemen Korkmaz, FB TV’...

Geçirdiği operasyon nedeniyle takımdan ayrı kalan Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz, 20-25 gün sonra çalışmalara başlayabileceğini söyledi.

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Egemen Korkmaz, FB TV’ye yaptığı açıklamada, geçen sezonun en iyi defans oyuncularından biri seçilmesinin kendisini çok sevindirdiğini belirtti.

Bekir İrtegün ile birlikte Lassa En Sağlam Defans Ödülleri’nde 2013-2014 sezonunun en iyi defans oyuncuları seçilen Egemen Korkmaz, kendisine oy verenlere teşekkür ederek, "Taraftarlarımızın oylarıyla böyle bir ödüle layık görülmüşüz. Öncelikle hepsine teşekkür ederim. Son dönem benim için biraz kötü geçti ama sonuç olarak şampiyon olmamız beni çok mutlu etti. Hep beraber bunun coşkusunu yaşadık geçen sene. Bu senenin tekrar etmesi umuduyla diyelim ve öyle başlayalım. Ben her ne kadar arkadaşlarımla beraber değilsem de onlara elimden geldiğince dışarıdan destek olmaya çalışacağım. En kısa sürede de yanlarına geçmeyi düşünüyorum. Herhalde tedavi sürecimle ilgili bir 20-25 günlük bir dönemim daha var. Onu atlatırsam, bir aksilik olmazsa çalışmaya başlayacağım. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

"BİZİM ADIMIZA ÇOK SEVİNDİRİCİ"

Kazandığı ödül hakkında ise Korkmaz, "Tabii ki bizim adımıza kesinlikle çok sevindirici. Bir de işin ayrı bir boyutu; futbol biliyorsunuz gol üstüne kurulu bir oyun. Hücum oyuncuları, atak oyuncuları daha çok ön plandalar. Kaleci de kısmen bizlere göre biraz daha ön planda. Bu tarz organizasyonların olması, defans oyuncularını da mutlaka olumlu şekilde etkiliyordur. Ben kendi adıma çok sevindim böyle bir şeyden dolayı. Birçok defans oyuncusu var ve bizi layık görmüşler, hepsine teşekkür ederim. Çok fazla ayakta duramadığım için organizasyonda bulunamadım. Bir dahaki sene sağlam bir şekilde katılacağım oraya, inşallah" diye konuştu.

"LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ"

Spor Toto Süper Lig’in başlaması üzerine bir değerlendirme yapan Egemen Korkmaz, "Ben aralarında olamayacağım ama son maçı da seyrettim ve arkadaşlarımın çoğu çok hazır. Tabii ben kendi gözümle bakıyorum olaya. Lige iyi bir başlangıç yapacağımızı tahmin ediyorum. Hep sonlar önemli ama başlangıçlar da yine aynı şekilde önemli bence. İyi bir başlangıç yapar ve yine aynı şekilde devam ederiz umarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.