Eğitim-bir-sen Kayseri 2 Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Eğitim-bir-sen Kayseri 2 Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi
Eğitim-Bir-Sen Kayseri 2. Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nu Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirdi.Eğitim-Bir-Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sabancı Kültür Merkezind...

Eğitim-Bir-Sen Kayseri 2. Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nu Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Şube Başkanının seçileceği genel kurula Mehmet Akgün tek aday olarak katıldı. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum Türkiye genelinde üye sayılarının 350 bine ulaştığını belirterek “Medeniyet değerlerimizin yeniden inşası sürecini daha güçlü bir şekilde yürütebilmek için artık üniversitelerde de yetkili olma sürecimiz beraberinde gelmeye başladı. Bunların bir örneği olan Kayseri 2 nolu şubemizin bugün bir divanını yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Üniversitelerde daha etkin olmalarının önemli olduğunu söyleyen Olçum “Eğitim-Bir-Sen bu ülkenin geleceği ile ilgili idealleri olan bu konuda söyleyecek çok sözü gücü ve birikimi olan ve medeniyet havzamız içerisinde değerlerimizin inşası ve ihyası için bugüne kadar ciddi bir emek veren gücünü de üyelerinde alan bir sivil toplum kuruluşudur” ifadesini kullandı.

Genel Kurula tek aday olarak katılan Mehmet Akgün Kayseri’de toplam 530 üyelerinin olduğunu açıklayarak “Erciyes Üniversitesi’nde 450, YurtKur’da 60, Abdullah Gül Üniversitesi’nde de 20’ye yakın üyemiz bulunmaktadır. Buralarda Eğitim-Bir-Sen’e akademisyenler ve idari personeller üye olmaktadır” dedi.

Üyelerinin sıkıntılarını çözmek için çalıştıklarının altını çizen Akgün “Çalışmalarımız kapsamında her hafta üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Biz Eğitim-Bir- Sen sayesinde akademisyenlere zam aldık. 1 yıl gibi kısa bir sürede akademisyenlerin maaşlarına 734 TL gibi bir zam gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu.

EĞİTİM-BİR- SEN KAYSERİ  2. NOLU ŞUBESİ 1. OLAĞAN GENEL KURULU'NU SABANCI KÜLTÜR SİTESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.