Eğitim Bir Sen’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş’e Destek Ziyareti

Eğitim Bir Sen’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş’e Destek Ziyareti
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Eğitim Bir Sen’in Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.Gümüş’e eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Eği...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Eğitim Bir Sen’in Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.

Gümüş’e eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Eğitim Bir Sen ilçe yönetim kurulu üyeleri her zaman yanında ve destekçisi olduklarını kaydettiler. Okulların donanım ve sosyal, kültürel anlamda gelişiminde büyük katkı sağlayan Gümüş’e teşekkür eden üyeler, "Kendisinin görev yaptığı süre zarfında eğitim çalışanları ile kurduğu iyi ilişkiler ve samimi diyalogların eğitimdeki verimi arttırdığı son derece aşikârdır. Eğitim çalışanları, öğrenciler ve velilerimize yönelik birçok önemli proje hayata geçirilmiştir. Öne çıkan bazı projelere bakıldığında öğrencilerimiz tarih ve kitapla buluşuyor projesi kapsamında bin 100 öğrencinin Bursa şehir gezisi ücretsiz olarak gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda Cumalıkızık, TÜYAP Bilim Fuarı ve Bilim Merkezi gezileri yapılmıştır. Yine 6 bin öğrenciyi kapsayan Çanakkale ruhunu yeniden yaşatıyoruz projesi kapsamında öğrencilerimiz Çanakkale gezisine katılmışlardır. Bir sınıf donat adını sen yaşat projesi kapsamında 41 sınıfımız gönüllü iş adamlarımızca donatılmıştır. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde okul müdürlerimiz tarafından kurulan bir ekip tarafından proje devam ettirilmektedir. Bu kapsamda büyük çaba sarf eden Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Okullarımızda yıllarca sıkıntısı çekilen kırtasiye ve temizlik malzemesi noktasında ilçemizde ki bütün okullara öğrenci sayılarımızla eşdeğer şekilde malzeme dağıtımı yapılmıştır. Okullarımızın iç badana boyaları yapılmıştır. Biz burada ayrıca eğitime büyük katkılar sağlayan Bozüyük Belediye Başkanı Sayın Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür etmek istiyoruz. Kendisi eğitim için her türlü olanağı ve gayretini esirgememiştir. Bazı çevrelerin iddia ettiği gibi bu yardımlar birkaç bilgisayardan ibaret değildir. Sayın Başkan okullarımıza 15’ten fazla öğretmenler odası donanımı yapılmıştır. Yine birçok okulumuza sentetik çim saha kurulmuştur. Okullarımıza eğitim araç gereçleri ve donanım malzemesi desteği verilmiştir" dediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Allah güç verdiği sürece bu memlekete eğitim anlamında hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Gümüş açıklamasında, “Bu nöbeti yaklaşık 10 ay önce devir aldık. İşin doğrusu işin hiçbir zaman sefasını çekmedik, hep cefasını çektik. Göreve gelirken okul müdürlerimize biz her alanda sizin hizmetçiniziz dedik ve bunu her alanda yaşattık. Bununla ilgili olarak da sivil toplum kuruluşlarımız, Bozüyük Belediyemiz ve bütün paydaşlarla iletişime geçtik. Eğitim için Bozüyük’e neler yapabiliriz ’in derdi ile dertlendik" dedi.

BİLECİK’İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE EĞİTİM BİR SEN İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN GÜMÜŞ’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.