EĞİTİM HAYATINI PLANLAYAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

EĞİTİM HAYATINI PLANLAYAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK
Dulkadiroğlu Belediyesi, üniversite sınavı sonrası tercih sorunu yaşayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Kıraathane'de üniversite tercihi için rehberlik hizmeti vermeye başladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, üniversite sınavı sonrası tercih sorunu yaşayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Kıraathane'de üniversite tercihi için rehberlik hizmeti vermeye başladı. Belediye Başkanı Necati Okay, geleceğini planlayan öğrencileri ziyaret ederek moral verdi.

Eğitime her alanda büyük destek veren Dulkadiroğlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite tercihlerine Kıraathane'de rehberlik hizmeti vermeye başladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen bu önemli faaliyette öğrencileri yalnız bırakmayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geleceğini planlamak isteyen öğrencilerle bir araya geldi.

dul_2755.jpg
Başkan Okay, öğrencilere gelecekleri ile ilgili temennilerde bulunarak kısa bir konuşma yaptı. Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz Kıraathanemizin böyle güzel hizmetlere imza atması bizleri son derece mutlu etmektedir. Adeta kültür noktası haline gelen Kıraathanemizde bugün öğrencilerimiz eğitimdeki gelecekleriyle ilgili planlama yapmaktalar. Rehber öğretmenlerimiz burada öğrencilerimize gerekli bilgileri veriyorlar ve gelecekleriyle ilgili planlarına yardımcı oluyorlar. Şuan tercih dönemi olması sebebiyle öğrencilerimiz yoğun bir şekilde kıraathanemizi kullanıyorlar. Biz de öğrencilerimize böyle faydalı bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitime her alanda destek olmayı sürdürüyoruz. Ben öğrencilerimize tercihlerinde başarılar diliyorum."

dul_2692.jpgdul_2706.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.