Eğitim-sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın:

Eğitim-sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın:
Eğitim-Sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, KESK üyelerinin tutuklanmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ''AKP iktidarına karşı çıktığımız için KESK'i hedef aldılar'' dedi.

- Eğitim-Sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, KESK üyelerinin tutuklanmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ''AKP iktidarına karşı çıktığımız için KESK'i hedef aldılar'' dedi.

Kent meydanında basın açıklaması düzenleyen KESK'e bağlı sendika üyeleri, KESK üyelerinin tutuklanmasını eleştirdi. Grup adına bir konuşma yapan Eğitim-Sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, iktidarı eleştirdikleri için hedef alındıklarını söyledi. Apaydın, ''Yoksulluğun, adaletsizliğin, hukuksuzluğun hüküm sürdüğü, emeğin yok sayıldığı, kadının ötekileştirildiği, her gün tacize, tecavüze, şiddete maruz kaldığı bir ülkede demokrasiden, insan haklarından ve özgürlüklerden söz etmenin mümkün olmadığı bu ülkede KESK'in neden hedef alındığı çok açıktır. Tüm otoriter, faşist rejimlerde olduğu üzere AKP iktidarı da politikalarının eleştirilmesini, karşı çıkılmasını hele hele sokaklarda dile getirilmesini hiç istememekte, tahammül etmemektedir'' dedi.

Bir süre slogan atan grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

EĞİTİM-SEN KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ULAŞ APAYDIN:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.