Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Eğitim Yatırımları Devam Ediyor
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesine giderek 2015 yılı yatırım programına alınarak yapılması planlanan lise ve ortaokul arazilerini yerinde inceledi.Yapılan incelemelerde Vali Demirtaş’a, V...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesine giderek 2015 yılı yatırım programına alınarak yapılması planlanan lise ve ortaokul arazilerini yerinde inceledi.

Yapılan incelemelerde Vali Demirtaş’a, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ile il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri eşlik etti.

Kahta’nın değişik mahallelerinde yapılacak olan Lise ve Ortaokul arazilerini yerinden inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, lise ve ortaokul yapılması için düşünülen alanlar ile yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Kâhta ilçesinin okul ve derslik ihtiyacının giderilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, “Kâhta’nın geleceği açsından 2015 yılı yatırım programına alınan lise ve ortaokul binaları büyük önem arz etmektedir. Kâhta ilçemize bu yıl yapacağımız yeni lise ve ortaokul binaları için alan incelemelerimizi yaptık. Okullarımızın inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Kahta ilçemizde son iki yılda 304 derslik ile 400 kapasiteli öğrenci pansiyonu inşa ettik. Bunlardan 216 derslik ile 200 kapasiteli öğrenci pansiyonu hizmete sunularak eğitim ve öğretime kazandırıldı. 86 derslik ile 200 kapasiteli öğrenci pansiyonunun ise inşaatı devam etmektedir. Eğitim yatırımlarına her daim büyük öncelik veriyoruz. Adıyaman’ın il ve ilçelerinin okul ve derslik ihtiyacının çözülmesi noktasında mesai kavramı gözetmeksizin yoğun gayret serf ediyoruz” dedi.

ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ, KAHTA İLÇESİNE GİDEREK 2015 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINARAK YAPILMASI PLANLANAN LİSE VE ORTAOKUL ARAZİLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.