Ehliyetsiz Sürücü Otobüs Durağına Girdi: 1’i Ağır 4 Yaralı

Ehliyetsiz Sürücü Otobüs Durağına Girdi: 1’i Ağır 4 Yaralı
Başkent’te bir ehliyetsiz sürücü, fren yerine gaza basması sonucu otomobiliyle otobüs durağında bekleyen 1 öğretmen ve 3 öğrenciye çarptı.Olay, Akyurt TOKİ bloklarının çıkışında meydana geldi. TOKİ bl...

Başkent’te bir ehliyetsiz sürücü, fren yerine gaza basması sonucu otomobiliyle otobüs durağında bekleyen 1 öğretmen ve 3 öğrenciye çarptı.

Olay, Akyurt TOKİ bloklarının çıkışında meydana geldi. TOKİ bloklarından çıkan E.Y.İ.’ye ait 42 ZN 624 plakalı otomobil, sokaktan caddeye çıkacağı sırada fren yerine gaza basması sonucu aracın savrulmasıyla otobüs durağına çarptı. Kaza sonrasında otobüs durağında bekleyen öğretmen B.Y.(47), öğrenciler Z.O., A.Y. (13) ve D.N.Ö. (18) yaralandı. Kaza bölgesine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, aracın çarpmasıyla yaralanan 1 öğretmen ve 3 öğrencinin ilk müdahalelerini yaptı. İlk müdahaleleri gerçekleştirilen öğretmen B.Y. ve öğrenciler Z.O., A.Y. ve D.N.Ö. çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza maline gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda sürücü E.Y.İ.’nin ehliyetsiz olduğu tespit edilirken kaza sonrası şoka girdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ANKARA'DA FREN YERİNE GAZA BASAN EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ, OTOMOBİLLE OTOBÜS DURAĞINA DALDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.