Ek Ödenek Sorununu Bakan Yılmaz Çözdü

Ek Ödenek Sorununu Bakan Yılmaz Çözdü
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi inşaatı kapsamında devam eden Radyoterapi Ünitesi ile ilgili ek ödenek sorununun Rektör Mustafa Solak’ın Kalkınma Bakanı Cevdet Yılma...

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi inşaatı kapsamında devam eden Radyoterapi Ünitesi ile ilgili ek ödenek sorununun Rektör Mustafa Solak’ın Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile gerçekleştirdiği görüşme ile çözüldüğü bildirildi.

Radyoterapi inşaatı imalatları hızla devam ederken, bina projelerinin Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) tarafından yapılan değerlendirmeleri ve hazırladığı raporlar doğrultusunda binanın ihtiyaç duyulan özel imalatları için zaruri olarak ihtiyaç duyulan 3 milyon 700 bin TL’lik ödenek sorununun çözüldüğü belirtildi. Bu kapsamda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Rektör Solak ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’yı makamında kabul etti. Yapılan görüşmelerde binanın TAEK Raporları doğrultusunda ortaya çıkan zaruri ödenek ihtiyacı Bakan Yılmaz tarafından olumlu karşılanarak gerekli ödenek aktarımı onayının 27 Ağustos 2015 günü gerçekleştirildiği kaydedildi.

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, bu önemli ödenek aktarımı için Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya üniversite adına teşekkür etti. Rektör Solak, Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Radyoterapi Merkezi İnşaatının yanı sıra, gerekli cihaz ve donanım alımları ile alanında uzman akademik personel atamalarının da da eş zamanlı olarak sürdürüldüğünü ve Radyoterapi Merkezi’nin 31 Aralık 2015 tarihine kadar hizmet vermeye hazır hale geleceğini ifade etti.

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AKÜ) ONKOLOJİ VE HEMATOLOJİ HASTANESİ RADYOTERAPİ  ÜNİTESİ İLE İLGİLİ EK ÖDENEK SORUNU ÇÖZÜLDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.