EKİNÖZÜ BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN GECE MESAİSİ

EKİNÖZÜ BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN GECE MESAİSİ
Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Ramazan Bayramı önce belediye işçileri mesaileri akşam saatlerinde yapmaya başladı.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Ramazan Bayramı önce belediye işçileri mesaileri akşam saatlerinde yapmaya başladı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ramazan Bayramında başlayacak olan İçmeler sezonu için gece ilçenin giriş noktasında çiçeklendirme ve boya çalışmaları yapan işçileri ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

img_1489.jpg

 Ekinözü Belediyesi Vatandaşa hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.  Maarif Mahallesinde sürdürülen çiçeklendirme ve kaldırım boyama çalışmalarını gece saat 24.00'te inceleyen Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen "Ekiplerimiz çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor" dedi. Altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ekinözü’nü daha yaşanılabilir kent haline getirmek için ekipleriyle birlikte gece-gündüz çalışıyor. Hizmette sınır tanımayan Ekinözü Belediyesi,  çiçeklendirme, kaldırım boyama,  kilit parke çalışmaları, yol düzenleme çalışmalarıyla takdir topluyor.

Belediyemizde Çalışan Bir kısım arkadaşlarımız iftardan sonra işe başlayıp, sahur vakti işi bırakıyorlar, bir kısım arkadaşlarımız da sabah işe başlayıp saat 5’de işi bakıyor. Dolayısıyla gün içerisinde insanlarımızın rahatsız olmamasını temin ediyoruz. Sabah çalışan arkadaşlarımız özelikle vatandaşlarımızı rahatsız etmemek adına Ramazan Bayramıyla sezonu başlayacak olan içmelerde çalışmalarına devam ediyorlar.

img_1516-001.jpg

PEYZAJ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDIK

Çeleğen: “ Merkez ve mahallelerde peyzaj çalışmalarını hızlandırdık.  Ekinözü Belediyesi olarak İlçe merkezinde bulunan yeşil alanları, kavşakları ve orta refüjleri canlandırdık. Birbirinden farklı mevsimlik çiçekler ile kavşakları renk cümbüşüne dönüştürerek kavşaklara şık bir görüntü verdik.

İlçenin görsel bütünlüğü açısından parkların, sosyal alanların ve bu alanlarda uygulanan peyzaj çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Çeleğen Başkanı , “ İçmelerimizde ve İlçe Merkezimizde yeni sezon öncesi çiçek ekimi ve bitkilendirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşan yaz sezonu öncesi bütün, kavşak, refüj ve yeşil alanlarda çalışma başlattık.” dedi.

Ekinözü İçmelerimize gelen Vatandaşlarımız gerçekten çok şaşıracaklar güzel hizmetler yapıldı İnşallah Bayramın birinci günü Ekinözü'müzde turizm sezonunun hareketleneceğini düşünüyoruz. Ekinözü'müze değer katan desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç'a, ve Büyükşehir Belediyesi ekibine, şahsım ve ilçe halkı adına teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

İlçede 3 adet içme denilen şifalı suyun bulunduğunu bildiren Başkan Çeleğen: "Orta İçmeler ile Yukarı içmeler arasında büyük bulvar çalışmasında sona geldik. İlçenin iki girişini modern güzelliğe kavuşturduk. İçmelerdeki caddelerin alt yapı çalışmaları tamamlandı, kaldırımların yenilenmesi ile birlikte İçmelerdeki tüm caddeler modern bir görünüm aldı" dedi.

MİSAFİRLERİMİZ TEKRAR GELSİNLER

Çeleğen," 3 buçuk yıldır belediye başkanıyım. Göreve gelirken önceliklerimizi belirleyip o şekilde hareket ettik. "Halka Hizmet Hakka Hizmet" anlayışı ile yola çıkarken Ekinözü için, ilçemiz için neler yapabiliriz anlayışıyla plan ve programlarımızı yaptık ve şuanda yolumuza devam ediyoruz. Gerçekten 5 yıl içerisinde yapılacak olanları bu yıl yapacağız ve bitireceğiz. Allah'ın izniyle yapacağımız çalışmaları maddeler halinde eğer sıralarsak bizim en büyük önceliğimiz Ekinözü İçmelerimiz çünkü yaz aylarının gelmesi ile birlikte misafirler geliyor insanların geldiği ortamları güzel yapacaksın ki gelecek sezonda tekrar gelsinler" şeklinde konuştu.

img_1526.jpg

3 BUÇUK YIL İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Belediye olarak "Ekinözü'ne ve Ekinözülülere ne yaparsak azdır" diyen başkan Çeleğen, Ekinözü'nün konum itibari ile bulunmaz bir ilçe olduğunu belirtti.

İlçede birlik beraberlik adına güzel işlerin devam ettiğini bildiren Başkan Çeleğen, konumu, huzuru ve kardeşlik bağı, dayanışması, birlik ve beraberliği itibariyle Ekinözü'nün diğer ilçeler arasında gözde olan bir ilçe olduğunu söyledi.

 Ekinözü gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğu için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz Ekinözü'nün ihtiyacı olan projeler geliştirme gayreti içindeyiz. Ekinözü'ne hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu konuda hemşerilerimiz bize güvenebilir. Kendileri de iyi biliyorlar ki belediyemizin kapıları her zaman kendilerine açık. Her zaman da emirleri başımızın üstündedir.

img_1503-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.