Ekinözü Ve Nurhak 7 Haziran’a “Hazır”

Ekinözü Ve Nurhak 7 Haziran’a “Hazır”
AK Parti, Ekinözü ve Nurhak seçim büroları Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katıldığı coşkulu törenlerle açıldı.

AK Parti, Ekinözü ve Nurhak seçim büroları Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katıldığı coşkulu törenlerle açıldı.

Ekinözü ve Nurhak ilçe sakinlerinin büyük katılım gösterdiği açılışlar, gövde gösterisine dönüşürken ilçe sakinlerinden “7 Haziran’a hazırız” mesajı verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, seçim bürosu açılışlarını sürdürüyor. Ekinözü ve Nurhak ilçelerine çıkartma yapan AK KADROLAR, ilçe sakinleri tarafından coşkuyla karşılanıp, düzenlenen mitinglerin ardından seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, İl Başkanı Metin Doğan, Milletvekili Adayları Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, Türk İslam Karakoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, Gençlik Kolları İl Başkanı Kemal Çay ve teşkilat üyelerinin katıldığı programların ilk adresi Ekinözü ilçesi oldu.

Açılış için toplanan vatandaşlara hitap eden Grup Başkanvekili Ünal, bugüne kadar her zaman AK Parti’ye destek veren Ekinözü halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu söyledi. İstikrarın devamı için bu dönem de yetki isteyen Ünal, “Artık siyasetin dışında, hazinesini hizmete dönüştürmüş, amir demir devlet anlayışından memur devlet anlayışına geçmiş, faize giden vergiyi hizmete dönüştürmüş bir Türkiye var. İşte 2015 seçimleri bütün bu kazanımların ‘devam mı, yoksa tamam mı’ kararının verileceği bir seçim. Muhalefet ne yapıyor. Amaçları 13 yıldan beri planlanmış, mali disiplini oluşturulmuş bu yapıyı maalesef bozmak. Bunlar söz verirken ne bir kaynak belirtiyorlar, ne planlama var. Hiçbir şey yok. Bunlar rast gele atıyorlar. ‘Seçimi kazanalım, iktidarı ele alalım’ve 4 yılda 13 yıllık kazanımları yağmalama derdindeler. Başka bir dertleri yok bunların. Sizler bunlara fırsat vermeyeceksiniz” diye konuştu.

ekinozu-secim-7.jpg

“YENİ ANAYASA İÇİN BİR VEKİL ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti’nin yeni dönemdeki en önemli hedefinin yeni anayasa olduğuna dikkat çeken Ünal, bunun için de 400 milletvekili hedefi koyduklarını kaydetti. Bu nedenle bir vekilin bile çok önemli olduğunu dile getiren Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu dönem Ekinözü ilçemizin de milletvekili olacak. Allah’ın izniyle Türk İslam kardeşimle beraber 7 milletvekilini götürüyoruz. Bütün ilçeleri dolaştık. Heyecanı gördük. Şimdi inşallah 8.milletvekili için çalışıyoruz. Çünkü artık bu milletin kazanımlarını güvence altına alması için anayasasını yapması gerekiyor. Bu milletin anayasa yapacak yetkiyi AK Parti’ye vermesi gerekiyor. Şimdi bu anayasayı yapacak iradeye ihtiyacımız var. O yüzden bir milletvekili bile çok önemli. Bu sözleşmeyi biz yapacağız. Bunu siz yapacaksınız.”

“MİLLETE SEVDALI AK KADROLARI SEÇMEMİZ GEREKİYOR”

Muhalefet partilerinde yer alan milletvekillerinin hizmet üretmek dışında AK Parti’ye ve AK Parti’ye destek veren seçmenin yüzde 50’sine düşmanlık ettiğini ifade eden Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Muhalefete milletvekili verdiğiniz zaman ne işe yarıyor? Muhalefet, ‘iktidara alternatif olabilmek’ demek. Bunlar muhalefet yapmıyorlar. Bunlar, apaçık düşmanlık yapıyorlar. ‘AK Parti’ye düşmanlık yapacağız’ diye bu ülkenin yüzde 50’sine düşmanlık yapıyorlar. Çünkü bunlar yıllarca bu milleti hor ve hakir gördüler. Bunların muhalefet falan yaptığı yok. Seçiyorsunuz muhalefete bir kişiyi gönderiyorsunuz, adam sabah kalkıyor, akşam yatıyor AK Parti’ye küfrediyor. Bu millet seni düşmanlık yapman için mi seçti, küfür etmen için mi seçti. O yüzden hizmeti, istikrarı, bu millete sevdalı ak kadroları seçmemiz gerekiyor. 1 milletvekili daha alabilmek için 7 Haziran’a kadar gece gündüz çalışmamız gerekiyor.”

ekinozu-secim-4.jpg

Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, İl Başkanı Metin Doğan ve Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç’un da partililere hitap ettiği törenin son bölümünde, seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Ünal ve ak kadroların bir sonraki durağı ise Nurhak ilçesi oldu. Burada da yüzlerle araçlık konvoy ve Nurhaklıların sevgi gösterileri ile karşılanan konuklar, açılışın yapılacağı alana geçti. Burada gerçekleştirilen mitingin ardından İlçe Seçim Bürosu’nun açılışı yapıldı. Grup Başkanvekili Ünal ve milletvekili adayları dönüşte ise Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi üzerinden Kahramanmaraş’a döndü. Gölbaşı ve ardından Pazarcık İlçe seçim bürolarını ziyaret eden Ünal ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet edip, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.