Ekinözü’nde Ak Parti Topyekün Çalışıyor

Ekinözü’nde Ak Parti Topyekün Çalışıyor
Ak Parti Ekinözü  İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ak Parti Ekinözü  İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti kadrosu olarak Ekinözü’nde topyekûn çalışma yaptıklarını söyledi.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı  Bünyamin Şakalar  ve Belediye Başkanı  Nursi Çeleğen  ,Belediye Meclis üyeleri  ile Parti  yönetim kurulu üyeleri 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu öncesinde çalışmalarına hız verdi. Ekinözü’nün  çeşitli mahallelerinde toplantılar düzenleyerek vatandaşa referandumda neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlatan Ak Partililer, akşamları ise evlere konuk oluyor.  Sıcak bir ortamda halka Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatan Ak Pati İlçe Başkanı  Bünyamin Şakalar ,  referandumda ‘evet’ demeleri için destek istiyor. Diğer yandan Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kültür Mahallesine giden Şakalar   Mahalle sakinlerinden destek istedi.

1-20170328092942.jpg

Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşan heyet yeni hükümet sisteminin getirilerini anlatarak vatandaşlardan 16 Nisan tarihinde yapılacak referandum a destek istiyor. Gittikleri her yerde yeni sistemi anlatan Başkan  Şakalar , Türkiye'nin ayaklarına bağ olan bütün prangaların yeni sistem ile birlikte bertaraf edileceğini söyledi. Türkiye'nin kararını evet ile vermesi halinde bölgesinde büyük bir güç olma yolunda emin adımlarla yürüyeceğini dile getiren Şakalar , gençlerin geleceği için herkesin sandığı giderek evet oyu atmasının çok önemli olduğunu kaydetti.

Ülkenin koalisyonlardan kurtulması gerektiğini ifade eden  Şakalar , şunları söyledi: “Koalisyon olduğu zaman şortla, eşofmanla, pijama ile Başbakanı karşılayan medya patronlarına rastlarsınız. 400 Milletvekili kabul oyu verse dahi bunları vesayet kurumlarından Anayasa Mahkemesi veya çeşitli kurum kuruluşlarla engellerler. Bunların hepsini bırakıyoruz. Önce yaratanı Hakk’ı sonrada halkı tanıyan bir irade anlayışıyla, Kurucu Genel Başkanımız, şimdiki Cumhurbaşkanımız ‘siyasette biz milletin gücünden başka bir güç tanımayız’ dedi. Bu söylem, her zaman AK Parti’nin felsefesi haline gelmiştir. Bundan dolayı, biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemize istikrar getireceğinden yanayız. Hayır diyen cephede, 40 yıldır bu ülkede şehitler bırakan, gözyaşı döken alçak, hain PKK terör örgütü var. 15 Temmuz’da gördük, bir FETÖ terör örgütü var. Halka gitmek istemeyen, hatta bu güne kadar halkı küçük gören, halkla vatandaş arasına nifak koyup kendilerini vatandaş kabul edip Anadolumuzun yiğit insanlarını da halk kabul eden anlayışların artık sonu geldi. Muktedir olmak istiyorlarsa faiz lobilerine, konsolosluklara, medya patronlarına ve vesayet kurumlarına değil halkın ayağına gitmek zorunda kalmalarını kabullenemiyorlar. Çünkü bu güne kadar bu halka göbeğini kaşıyan adam, kömürcü, oduncu, makarnacı diye hafife aldıkları vatandaştan oy istemek zorundalar. Muktedir olmak istiyorlarsa, halktan en az yüzde 50’yi almak zorundalar.

2-20170328092942.jpg

Bu bir siyasi parti meselesi değildir. Artık ekonomiyi canlandırma, bürokrasiden kurtulma zamanıdır. Düşünün, bir seçim geçiriyoruz, hükümet kurulacak, güvenoyu alması için 60 gün bekliyoruz. Türkiye’nin 1 gün bile beklemeye vakti yok. İstikrar böyle bir şeydir. İstikrar olduğu zaman kimseye boyun eğmezsiniz, sadece sizi 5 yıllığına seçen halka boyun eğersiniz, halka hesap verirsiniz

5-212.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.