Ekinözü’ne yatırım için Ankara turu yaptılar

Ekinözü’ne yatırım için Ankara turu yaptılar
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ile birlikte, ilçede yapılması planlanan ve hali hazırda devam eden projeler ile ilgili Ankara’da temaslarda bulunarak destek istediler.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ile birlikte, ilçede yapılması planlanan ve hali hazırda devam eden projeler ile ilgili Ankara’da temaslarda bulunarak destek istediler.

Ak Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cuma Uykun’da katıldığı Ankara programında ilk adres 64.Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın Özel Kalem Müdürü Selçuk Şakalar oldu.

1-20161208130635.jpg

Daha sonra ise AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Mehmet İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak,  Nursel Reyhanlıoğlu ,İmran Kılıç, Celalettin Güvenç ,ile ilçede gerçekleştirilmesi düşünülen ve devam eden projeler hakkında tek tek makamlarında görüşüldü.

Milletvekilleri ile yapılacak projeler ile ilgili istişare ve değerlendirme görüşmesi sonrası Milletvekilleri ile fotoğraf çekinen Belediye Başkanı Nursi Çeleğen  "İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için bazı projeler konusunda kendileri ile hasbihal etme fırsatı bulduk. Sağ olsunlar bizleri dinleyip gerekli ilgi ve alakayı gösterdiler. Amacımız ilçemizi çok daha iyi noktalara getirmek" ifadelerinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ise, görüşmeler sonunda yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız ile birlikte  64.Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekillerimizi  Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın  Özel Kalem Müdürü Selçuk Şakalar’ı Kahramanmaraşlı olan bürokrat hemşerilerimizi ziyaret ettik.

2-20161208130635.jpg

Şakalar Ekinözü ilçemiz biliyorsunuz Sağlık turizm değerleri yüksek, doğal güzelliklerinin insanlarının sıcaklığıyla pekiştiği ve AK Parti gibi kutsal bir partinin ilçe başkanı olarak ilçeye hizmet etmek bizler için onur verici. Halkımız da bizlere güvendi ve bu görevi bizlere verdi. Bizlerde Belediye başkanımız ile birlilikte gücümüz yettiğince tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ekinözü Belediyemizin Ancak maddi imkanlarımız kısıtlı olduğunda Devlet yatırımlarını ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda da Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen ve Büyükşehir belediye Meclis üyemiz Cuma Uykun ile birlikte Ankara kulislerinde Ekinözü ilçemize hizmetlerin daha hızlı bir şekilde kazandırılması için takip sağlıyoruz. Çok şükür ki hizmet anlayışı yüksek olan milletvekillerimiz var. Onlarında destekleri ile ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çok şükür ki kapılarını ne zaman çalsak elimizi boş çevirmeyen bir hükümetimiz var. Halkımızın ve hükümetimizin destekleri ile nice güzel projeleri hayata geçireceğiz Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen gelecek haftaya kadar Ankara’daki temaslarını sürdürecek dedi. 

3-20161208130635.jpg4-388.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.