Ekmeleddin İhsanoğlu 8 Ağustos’ta Manisa’ya Gelecek

Ekmeleddin İhsanoğlu 8 Ağustos’ta Manisa’ya Gelecek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Teşkilatı, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın katılımıyla parti binasında bayramlaştı.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Teşkilatı, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın katılımıyla parti binasında bayramlaştı.

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay da Türk-İslam dünyasının, Manisalıların bayramını tebrik etti. Son zamanlardaki en buruk, en acı bayramı yaşadıklarını söyleyen Akçay, “10 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Türk milletini birlik, beraberlik içerisinde tutacak, onları kardeşlik duygusuyla kucaklayacak, insanlar arasındaki kamplaşmaları giderecek bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bu ihtiyacı perçinleyecek, bütün milletimizi de kucaklayacak, devletimizi de terleyip toparlayacak yegane şahsiyetin Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu düşünüyoruz. Seçimlerde vatandaşlarımızın İhsanoğlu’na oy vermelerini bir milletvekili olarak çok istiyoruz” dedi.

Ayrıca Akçay, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun birkaç ildeki programlarında değişikliklerin olduğunu ifade ederek, İhsanoğlu'nun daha önce 7 Ağustos olarak açıklanan Manisa programının 8 Ağustos’ta gerçekleşeceğini söyledi.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU 8 AĞUSTOS’TA MANİSA’YA GELECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.