Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Kayseri Temasları

Ekmeleddin İhsanoğlunun Kayseri Temasları
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kayseri ziyareti kapsamında Valiliği ve Şehit Aileleri ve Yakınları Derneği'ni ziyaret etti. İhsanoğlu, bir esnaf ziyaretinde de pastırma doğradı.

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kayseri ziyareti kapsamında Valiliği ve Şehit Aileleri ve Yakınları Derneği'ni ziyaret etti. İhsanoğlu, bir esnaf ziyaretinde de pastırma doğradı.

İlk olarak Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret eden Ekmeleddin İhsanoğlu, nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. İhsanoğlu, "Burada başka bir konuşma olmaz. Valimiz nezdinde saygılarımızı sunuyoruz. İyi temennilerimizi ileteceğiz. Başka bir şey beklemeyin" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, "10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde biz de güvenlik açısından çalışıyoruz. Kayseri Valiliği olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret eden İhsanoğlu, burada geçtiğimiz günlerde PYD ve PKK terör örgütü militanları ile girilen çatışmada şehit düşen Berat Sağırkaya'nın babası Bahattin Sağırkaya ile telefonda konuştu. Başsağlığı dileklerini ileten İhsanoğlu, yaptığı telefon konuşmasında, "Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın. Ülküdaşlarımız ile size minnettarız. Bütün temennilerimiz böyle acılara fırsat verilmemesi ve terörün kazınmasıdır" dedi.

Ziyaretin ardından esnaf ziyareti yapan İhsanoğlu, 27 Mayıs Mahallesi'nde bulunan esnaflarla sohbet etti. Vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektiren İhsanoğlu, yanına gelen bir çocuğa da harçlık verdi. Daha sonra Kaleönü Mahallesi'nde bulunan bir pastırmacıya giren İhsanoğlu, burada pastırma kesti. Basın mensuplarına poz veren İhsanoğlu, pastırma da satın aldı.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu daha sonra, iftar açacağı otele geçti.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NUN KAYSERİ TEMASLARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.