Ekonomi Sınıfı İkramında En İyi : Thy

Ekonomi Sınıfı İkramında En İyi : Thy
The Daily Meal, ekonomi sınıfı ikramında en iyi hizmet veren havayolunu belirledi. Havacılıkla ilgili önemli değerlendirme kuruluşlarının yayınladığı raporlar ve ilgiyle takip edilen havacılık portall...

The Daily Meal, ekonomi sınıfı ikramında en iyi hizmet veren havayolunu belirledi. Havacılıkla ilgili önemli değerlendirme kuruluşlarının yayınladığı raporlar ve ilgiyle takip edilen havacılık portallerinde yer alan yolcu görüşlerinin ölçüt kabul edildiği sıralamada bayrağı, son yıllarda farklı ikram kategorilerinde birçok ödüle layık görülen Türk Hava Yolları (THY) göğüsledi.

2011’de Spanfeller Media Group tarafından hayata geçirilen Amerika menşeli, popüler yeme-içme-gezi-eğlence portali ’The Daily Meal’, yaptığı etraflı değerlendirme sonucunda, ekonomi sınıfı ikramında en iyi hizmet veren 10 havayolu şirketini açıkladı.

Listenin ilk sırasında yer alan ve özellikle sunduğu zengin ikram konseptiyle rakipleriyle arasında oldukça belirgin bir fark oluşturan Türk Hava Yolları (THY), yolcular nezdinde öncelikli tercih olma özelliği sayesinde önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.

Sunum, lezzet, servis ve zengin alternatif başlıklarının ikramdaki kusursuzluğun öncelikli bileşenleri olarak belirtildiği değerlendirme neticesinde, başarılı bir ikram servisiyle yolcuları mutlu etmenin sadece business sınıfında değil, ekonomi sınıfında da mümkün olduğunun altı çiziliyor.

Yolcu memnuniyeti odaklı hayata geçirdiği her yenilikle, sektördeki öncü pozisyonunu giderek sabitleyen Türkiye’nin milli ve bir o kadar da küresel değeri Türk Hava Yolları, yolcularını değerli ve özel hissettirmek adına emin adımlarla ilerlediği bu yolda daha birçok başarıya imza atacağının teminatını, art arda layık görüldüğü ödüllerle vermeye devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.