Elastik hırsız kamerada

Elastik hırsız kamerada
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde iki kişinin bir iş yerine camdan girip laptop çaldığı anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde iki kişinin bir iş yerine camdan girip laptop çaldığı anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili bir kişi tutuklanırken diğerini arama çalışmaları sürüyor.

Olay, Kapaklı'da Pınar Bulvarı üzerindeki Ali İhsan Mandalı İş Merkezi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde iş yerinin önüne gelen iki kişi, ilk olarak hırsızlık için gerekli hazırlıklarını yaptı. Spor ayakkabısını giyen şahıslardan biri, iş yerinin giriş kapısı üzerinde açık unutulan pencereden, atletik bir şekilde içeri girerken; diğer şüphelisi ise kapı önünde gözcülük yaptı. Bu sırada güvenlik kamerasını fark eden hırsızlar, bu duruma aldırış etmeden yüzlerini gizlemeye çalışarak soyguna devam etti.

İş yerinin penceresinden içeri giren şahıs, eline geçirdiği laptopu ve şarj aletini, kapıda bekleyen arkadaşına uzattı. Daha sonra girdiği pencereden kolaylıkla çıkan genç ve arkadaşı, hiçbir şey olmamış gibi çaldıkları laptopu koltuklarının altına alarak kayıplara karıştı. İki kişinin bir süre sonra da Çerkezköy'de bir kablo hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edildi.

Polis tarafından kablo hırsızlığı sonrasında yakalanan T.A. isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis şimdi her yerde diğer şüpheli S.Z.'yi arıyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Elastik hırsız kamerada

Elastik hırsız kamerada

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.