Elazığ Havalimanı'nda Oy Kullanma İşlemleri Başladı

Elazığ Havalimanında Oy Kullanma İşlemleri Başladı
Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Elazığ Havalimanı'nda kurulan tek sandıkta oy kullanma işlemleri başladı. Elazığ'da ilk 12 saat içerisinde 5 kişi oy kullandı.

- Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Elazığ Havalimanı'nda kurulan tek sandıkta oy kullanma işlemleri başladı. Elazığ'da ilk 12 saat içerisinde 5 kişi oy kullandı.

Türkiye'de ilk kez yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yurt dışında yaşayan ve seçmen kütüğüne kayıtlı olan vatandaşların oy kullanması gece saat 24.00 itibari ile başladı. Türkiye genelinde belirlenen yerler arasında bulunan Elazığ Havalimanı'na da tek sandık konuldu. Elazığ’daki tek sandıkta 10 Ağustos tarihine kadar yurt dışında yaşayan ve seçmen kütüğüne kayıtlı olan vatandaşlar günün 24 saati istedikleri zaman oy kullanabilecek.

Oy kullanma işlemlerinin ilk 12 saatinde Elazığ’da 5 kişi oy kullandı. Elazığ ve çevresinde yaşayan gurbetçi vatandaşların gelerek oylarını kullanabileceği belirtilirken, hafta içi yurt dışından gelecek olan yolcularla oy kullanma oranının artması bekleniyor.

Oylarını kullanan gurbetçi vatandaşlar, kendilerinin ilk defa oy kullandıklarını ve Türkiye için hayırlı olmasını istediklerini söyledi.

ELAZIĞ HAVALİMANI'NDA OY KULLANMA İŞLEMLERİ BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.