Elazığ’da 14. Ulusal Spektroskopi Kongresi Başladı

Elazığ’da 14. Ulusal Spektroskopi Kongresi Başladı
Türkiye ve yurt dışından 200 bilim adamının katıldığı 14. ulusal spektroskopi kongresi başladı.Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen 14. ulusal spektroskopi kongresi, Türkiye ve yurt dışından 50 ün...

Türkiye ve yurt dışından 200 bilim adamının katıldığı 14. ulusal spektroskopi kongresi başladı.

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen 14. ulusal spektroskopi kongresi, Türkiye ve yurt dışından 50 üniversite ve 200 bilim adamının katılımı ile Fırat Üniversitesi Prof. Dr. Mustafa Temizer konferans salonunda başladı. Düzenlenen kongreye, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, kongre düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Mehmet Yaman ile yurt içi ve yurtdışından çok sayıda bilim adamı katıldı.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi ve kongre düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Mehmet Yaman, kongreye 50’den fazla Türk üniversitesi ve 200 yakın bilim insanının katıldığını söyledi. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, düzenlenen kongrenin başarılı geçmesini ifade ederek, bilim dünyasına verimli olmasını diledi.

Konuşmaların ardından kongre sürdürebilirlik kurulu adına Prof. Dr. Şeref Göçer. Rektör Demirdağ’a günün anısına plaket verdi.

3 gün sürecek olan kongrede 12 çağrılı, 23 sözlü ve 159 poster sunumunun yapılacağını bildirildi.

TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAN 200 BİLİM ADAMININ KATILDIĞI 14. ULUSAL SPEKTROSKOPİ KONGRESİ BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.