Elazığ’da Sessiz Kitap Okuma Etkinliği

Elazığ’da Sessiz Kitap Okuma Etkinliği
Elazığ’da kütüphane haftası nediyle vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtımı yapılarak ’Sessiz kitap okuma’ etkinliği düzenlendi.30 Mart-5 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültürü Turi...

Elazığ’da kütüphane haftası nediyle vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtımı yapılarak ’Sessiz kitap okuma’ etkinliği düzenlendi.

30 Mart-5 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültürü Turizm ve Halk Kütüphanesi tarafından ’Sessiz kitap okuma’ etkinliği gerçekleştirildi. İzzetpaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği öncesi İl Halk Kütüphanesi tarafından ücretsiz olarak vatandaşlara ve öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı. Daha sonra meydanda oturan vatandaşların katılım ile sesiz kitap okuma etkinliği başlatıldı. Etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk ile İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Pirinçci de katıldı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Kütüphane Müdürü Ahmet Pirinçci, "30 Mart-5 Nisan arasında kutladığımız Kütüphane Haftası nedeniyle bugünde sessiz kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Amacımız dikkat çekerek okumayı yaygınlaştırmak insanları kütüphaneye çekmektir. Hafta boyunca benzer programlarımız devam edecek. Elazığ’da iki tane kütüphanemiz var halkımızın gelmesini bekliyoruz" dedi.

ELAZIĞ'DA KÜTÜPHANE HAFTASI NEDİYLE  VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITIMI YAPILARAK 'SESSİZ KİTAP OKUMA' ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.