Elazığ’da Türkeş İçin Yürüdüler

Elazığ’da Türkeş İçin Yürüdüler
Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Fırat Üniversitesi Teşkilatı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 18. yıl dönümü dolayı...

Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Fırat Üniversitesi Teşkilatı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 18. yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş vefatının 18. yıl dönümünde Elazığ’da anıldı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Fırat Üniversitesi Teşkilatı tarafından üniversite yerleşkesinde düzenlenen yürüyüş Atatürk Kültür Merkezi önünden başladı. Ülkücü gençler sloganlar atarak Kültür Park’a kadar yürüdü. Burada bir basın açıklaması yapan teşkilat başkanı Ömer Faruk Omrak, Türkeş’in izinden gitmeye devam edeceklerini belirterek, “Onun gidişi aramızdan ayrılışı biz evlatlarının üzerinde elbette onarılmaz bir iz bırakmıştır. Zira biliyorduk ki liderler, başbuğlar kolay kolay yetişmiyor. BU necip millet her sıkıntılı döneminde mutlaka bir lider bir başbuğ çıkarmıştır. Tarih bunun şahididir. İşte rahmetli başbuğ bu silsilenin son halkasıydı. Başbuğ Türkeş’in aramızdan ayrılışının 18. yılında devriyesinde yine şunu çok iyi biliyoruz ki onun sevgisi, sevdası, davası, kavgası her geçen gün yüreğimizde bir çığ gibi büyüyerek çoğalıyor. Burada bulunan herkesin onun ideallerini yaşatan yaşayan neferler olduğunu bilmek aslında onun ne kadar büyük bir lider olduğunun en büyük göstergesidir. Nisanlar hiç bitmeyecek, ülküdaşların bozkurtların var oldukça nefes aldıkça bu meşale hiç sönmeyecek başbuğum” şeklinde konuştu.

Ülkücü andının okunmasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Yürüyüş esnasında polis ve özel güvenlik ekipleri herhangi bir olay çıkmaması için önlem aldığı dikkat çekildi.

ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEŞKİLATI TARAFINDAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN (MHP) KURUCU GENEL BAŞKANI MERHUM ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN VEFATININ 18. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA YÜRÜYÜŞ YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.