Elazığspor Son Dakikada Güldü

Elazığspor Son Dakikada Güldü
PTT 1. Lig'in 14. haftasında tarafsız sahada ve seyircisiz oynanan maçta Elazığspor, Boluspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Elazığspor, 90. dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı.

- PTT 1. Lig'in 14. haftasında tarafsız sahada ve seyircisiz oynanan maçta Elazığspor, Boluspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Elazığspor, 90. dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, bu maçın böyle zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "Oyuncularıma hafta başından beri şunu ifade ettim; ilk Osmanlıspor maçı hariç bana göre oynayacağımız en zor maçlardan biri buydu. İlk golü atanın maçı götüreceği bir oyundu. İlk yarı onların net pozisyonları vardı ama ikinci yarı bizim oyuncularımız net pozisyonlara girdiler ve değişikliklerimiz sonuç getirdi. Bunlar kolay şeyler değil. Bu kadar yokluğun içinde gençlerin oynaması, her maç mümkün olduğu kadar şans verebilmek kolay bir şey değil, ben bunun mutluluğunu yaşıyorum. Üstüne bir de kazanmak tabii işin kaymağı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz özverili çalışıyorlar. Bizim için artık burada bir ekip olarak, düzgün sporcu profilinin yanında düzgün karakterli arkadaşlarla, işini seven, işine aşık, Elazığspor'un tesislerini yaşam alanı seçenlerle birlikte olmayı düşünüyoruz. Onlar da bu fedakarlıkları hep yapıyor. Bundan sonra artık Ebru Hoca da teknik ekibin içinde yer alacak. Yine bir karar aldık. Erdinç Yavuz da sezon sonuna kadar bizimle olacak" şeklinde konuştu.

"HEDEFLERİ MAÇ MAÇ KOYDUK"

Hedefleri konusunda yöneltilen bir soruyu da yanıtlayan Özat, "Biz her zaman hedefleri maç maç koyduk. Bursaspor çok büyük bir şampiyonluk elde etti ama sezon başı hep maç maç gitti. Sezon başı Bursaspor 'ben şampiyon olacağım' deseydi o mevcut kadro ile bu kadar yol alamayacağını herkes biliyor. Şu anda önümüzde 2 maç var. En önemlisi Kayseri maçı var. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Dolayısıyla kalan 2 maçta 4 puan alırsak hedefi yakalamış oluruz. Devre arasında elimizdeki mevcut oyuncular gibi karakterli oyuncular yakalayabilirsek, 1-2 tane nokta atışı yapabilirsek iyi olur" diye konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise bu tip maçların futbolun kalitesini, seyir zevkini düşürdüğünü vurgulayarak, "Umarız bundan sonra böyle maçlar oynanmaz. Biz bu maçı Elazığ'da seyircili bir ortamda oynamak isterdik. Rakibe doğru düzgün pozisyon vermedik ilk yarı. İkinci yarının 80. dakikasına kadar oyunun dengesi bizim tarafımızda diyebilirim. Son 10 dakikada Elazığspor'un girdiği pozisyonlar var. Son dakikada bir penaltı golü. 3 puanı burada bıraktık. Penaltının da çok penaltı olduğunu düşünmüyorum. Bundan sonraki maçlarda Elazığspor'a başarılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.