Elbistan Hayvan Borsası Yeniden Açıldı

Elbistan Hayvan Borsası Yeniden Açıldı
Elbistan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ayhan Özcan, Elbistan ve bölgesinde görülen sığır çiçeği hastalığı nedeniyle kapatılan Hayvan Borsası’nın, İlçe Hayvan Sağlık Komisyonu kararı ile açıldığını söyledi.

- Elbistan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ayhan Özcan, Elbistan ve bölgesinde görülen sığır çiçeği hastalığı nedeniyle kapatılan Hayvan Borsası’nın, İlçe Hayvan Sağlık Komisyonu kararı ile açıldığını söyledi.

Özcan, yaptığı açıklamada, hayvan borsasının, 19 Haziran 2014 tarihinde bölgede ve ilçede görülen sığır çiçeği hastalığı nedeniyle, İlçe Hayvan Sağlık Komisyonu kararı ile kapatıldığını hatırlatarak, "Bölgede hastalığın yayılmasını engellemek amacıyla kapatılmıştı. Akbayır Mahallemizde hastalık sönüşü 15 Eylül 2014 tarihi itibarı ile bitmiş durumda. Bu sebeple komisyon kararı ile borsamız yeniden açıldı. Kurban Bayramı süresince açık kalacaktır. Kurban Bayramı ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzün çalışmaları komisyon kararı alındıktan sonra kamuoyuna duyurulacak” dedi.

ELBİSTAN HAYVAN BORSASI YENİDEN AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.