Elbistan'da Baro Temsilcisi Av. Sinan Ölker Oldu

Elbistanda Baro Temsilcisi Av. Sinan Ölker Oldu
Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği’nde seçim heyecanı yaşandı. 2 adayın yarıştığı ve 82 üyesi bulunan Baro Temsilciliği seçimlerini Av. Sinan Ölker kazandı.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği’nde seçim heyecanı yaşandı. 2 adayın yarıştığı ve 82 üyesi bulunan Baro Temsilciliği seçimlerini Av. Sinan Ölker kazandı. 

Kahramanmaraş Barosu’ndaki başkanlık yarışının geçtiğimiz hafta sona ermesinin ardından, Elbistan’da görev yapan avukatlar teamül gereği ilçe Baro Temsilcisini belirlemek için sandık başına gitti. Baro Temsilciliği için 2012 yılından beri bu görevi yürüten Av. Mehmet Kılıç ile Av. Sinan Ölker yarıştı. 82 üyesi bulunan Elbistan Baro Temsilciliği’nde 76 avukat oy kullandı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi. Seçimler sonucunda Av. Sinan Ölker, rakibi Av. Mehmet Kılıç’ı geçerek baronun yeni temsilcisi oldu.

Oy kullanma işlemi öncesinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Elbistan Baro Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç, son kez aday olduğunu söyledi. Av. Kılıç, “Elbistan Adliyemizde Elbistan Baro Temsilciliği seçimlerimi yapıyoruz. 2 seneden beri bu görevi yürütmekteydim. Bu dönem de son kez aday oluyorum. Çıkan sonucun Elbistan’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer aday Av. Sinan Ölker ise, “Seçim yapılması kararı yaklaşık 10 sene önce alındı. Temsilcilik normalde Kahramanmaraş Barosu tarafından atamayla belirleniyordu. Mehmet Bey’in adaylığı ile birlikte biz de aday olmaya karar verdik. İnşallah baromuz için hayırlı olur. Mehmet Bey’e de samimi açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Baro Temsilcisi Av. Sinan Ölker, seçimler sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında ise, şahsına verilen desteğe ve güvene layık olmak için çalışacağını vurguladı. Ölker, “Diğer aday arkadaşımızla birlikte mesleğimizin onuruna yakışır bir seçim süreci yaşadık. Meslektaşlarımızın hak ve hukukunu korumak adına bundan sonraki süreçte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Meslektaşlarımın şahsıma gösterdiği teveccüh ve güvene layık olmaya çalışacağız. Av. Mehmet Kılıç’a da bundan önceki çalışmaları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum