Elektrik Kesintisi Jeneratör Satışlarını Artırdı

Elektrik Kesintisi Jeneratör Satışlarını Artırdı
Yaşanan elektrik kesintileri insanları jeneratör firmalarına yönelterek satışları yüzde 25 artırdı.Türkiye’nin büyük bir bölümünde yaşanan elektrik kesintileri hayatı durma noktasına getirmesiyle birl...

Yaşanan elektrik kesintileri insanları jeneratör firmalarına yönelterek satışları yüzde 25 artırdı.

Türkiye’nin büyük bir bölümünde yaşanan elektrik kesintileri hayatı durma noktasına getirmesiyle birlikte ev, iş yeri ve hastanelerde de jeneratör kullanımın önemi ve gerekliliği yeniden gündeme geldi. Elektrik kesintisi insanları jeneratör firmalarına yönelterek satışları yüzde 25 artırdı.

Türkiye’nin dört bir tarafında yaşanan elektrik kesintisi maddi kayıpları da beraberinde getirdi. Kesintinin uzun saatler sürmesiyle birlikte çoğu üretici firma jeneratör bayilerinin kapısını çalarak jeneratör ihtiyacını karşıladı. Yaşanan elektrik kesintisinde jeneratör isteği için arayanların telefonlarına yetişemediklerini belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Elektrik kesintisi başladıktan bir süre sonra jeneratör satın almak için arayanların siparişlerine yetişemedik. Dün çağrı merkezlerimizi arayanların sayısı yüzde 500, web sitemizi ziyaret edenlerin sayısı yüzde 800 arttı. Elektrik kesintisinden mağdur olan birçok üretici jeneratör satın almak için firmamıza yöneldi” dedi.

JENERATÖRÜN HEMEN DEVREYE GİRMESİ İÇİN DÜZENLİ BAKIM

Yaşanan kesintiler ile birlikte metro, tramvay ve marmaray gibi toplu ulaşım araçları çalışmadı, alışveriş merkezleri ve iş yerleri hizmet veremedi. Hastanelerde yetersiz kalan jeneratörler sadece yoğun bakım ünitelerinde kullanılırken, ameliyathanelerin çoğu da elektrik kesintisinden etkilendi. Hizmet veren kuruluşların ve kişilerin yaşanan kesintilerden olumsuz etkilenmemesi için ise kullanılan jeneratör büyük önem taşıyor. Elektrik kesintisinden zarara uğramadan çıkmak için enerji ihtiyacına uygun ve bakımı düzenli olarak yapılan jeneratörleri tercih etmek gerekiyor.

Jeneratörlerde kesintisiz enerji sağlayabilmek için jeneratörlerin düzenli olarak bakımının sağlanması gerektiğine dikkat çeken Alper Peker “Elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmemek için jeneratör kullanmak önem taşıyor. Elektrik kesintilerinde hemen jeneratörlerin devreye girmesi için yapılması gereken en önemli şey ise periyodik bakım. Bakımı düzenli yapılan jeneratörler kısa sürede devreye girerek hayatımızın bu şekilde olumsuz etkilenmesinin önüne geçiyor. Jeneratör satın alırken markanın yanısıra kaliteli satış sonrası hizmet veren firmalar tercih edilmeli.Merdiven altı ve markasız jeneratör satıcıları servis sonrası hizmet vermediğinden birçok sorunla karşılaşıldığını gördük. Satış sonrası hizmet vermeyen firmalardan jeneratör alanlar dün yaşanan elektrik kesintisinde bize başvurdu. Biz de Aksa Jeneratör olarak satış sonrası hizmet veren profesyonel ekibimizle elektrik kesintisinde sorun yaşayan kişilere yardımcı olduk. Bu noktada jeneratörün kalitesi kadar satış sonrası hizmet ve bakımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk” diye konuştu.

“ELEKTRİK KESİNTİSİ HAYATI DURDURMASIN”

Alper Peker Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili şunları söyledi: “Enerji hayatımızın her alanında çok önemli bir noktada yer alıyor. Enerji olmadan hayat durma noktasına gelebiliyor. Elektrik kesintilerinin sıklıkla gündeme geldiği ülkemizde de bunun örneklerini görüyoruz. Özellikle hastane gibi hayati önem taşıyan yerlerdeki elektrik kesintilerinde kullanılan jeneratöre dikkat edilmelidir. Hastanelerde yaşanan elektrik kesintilerine karşı hastanelerin yüzde 70 oranında enerjisini sağlayacak güçte dizel jeneratör kullanılması gerekiyor.”

YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ İNSANLARI JENERATÖR FİRMALARINA YÖNELTEREK SATIŞLARI YÜZDE 25 ARTIRDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.