Elektrik Kesintisi Yüksek Katlı Binalarda Hayatı Durdurdu

Elektrik Kesintisi Yüksek Katlı Binalarda Hayatı Durdurdu
Türkiye’yi sarsan elektrik kesintisi Bursa’da özellikle yüksek katlı binalarda hayatı felç etti.Türkiye’yi sarsan elektrik kesintileri, Bursa’da da hayatı felç etti. Merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey M...

Türkiye’yi sarsan elektrik kesintisi Bursa’da özellikle yüksek katlı binalarda hayatı felç etti.

Türkiye’yi sarsan elektrik kesintileri, Bursa’da da hayatı felç etti. Merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi’ndeki 22 katlı apartmanlarda oturan vatandaşlar, asansörler çalışmayınca ortada kaldı. İsyan eden site sakinleri hem elektrik kesintisine hem de jeneratörün devreye girmesi için gerekli tedbirleri almayan site yönetimine veryansın etti.

Eşinin felçli olduğunu ifade eden Abdulbaki Aslan 19. katta oturduğunu ifade ederek, “Eşime bir şey olsa ben şimdi ne yapacağım? Çıkmaya çalıştım, nefesim yetmedi. Bahçede oturup elektriklerin gelmesini bekliyorum” dedi.

Güne gelen misafirlerinin 17. katta oturduğu için geri dönmesinden dert yanan Nebiye Şentürk ise misafirleri için hazırladığı börek ve tatlıları komşusuna götürdüğünü anlattı. Elektrik kesintisinin kendisini perişan ettiğini ifade eden Şentürk, gerekli tedbiri almayan site yönetimi ve ev sahiplerini suçlayarak, “Bunun için gerekli tedbirlerin alınması gerekirdi. Bu çok sorumsuzca, Sabah saatlerinden beri elektrik yok. Jeneratör için yakıt alınmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Apartmanın 15. katında oturan Saime Durmaz (46) ise okuldan gelen oğlunu almak için aşağıya indiğini ifade ederek şunları söyledi:

“İnerken yolda düşüyordum. Kat görevlilerinden yardım istedim. Jeneratörün yakıtı olmadığı için asansörler çalışmıyor. Aidatlarımızı ödüyoruz ama halen mağduruz. Aidatımızı bir gün geciktirsek hemen faiz uyguluyorlar."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.