Elgin: "Chp İlçe Başkanı Yine Baltayı Taşa Vurdu"

Elgin: Chp İlçe Başkanı Yine Baltayı Taşa Vurdu
İzmit Belediyesi Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Küçükkaya’nın yaptığı her açıklamada komik duruma düştüğünü söyledi.

- İzmit Belediyesi Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Küçükkaya’nın yaptığı her açıklamada komik duruma düştüğünü söyledi.

İbrahim Elgin, CHP’li başkanının baltayı taşa vurdukça hem baltasını hem de mensubu olduğu partisini körelttiğini belirterek, “CHP İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya daha önce de Kültür Tepesi ve şelale ile ilgili yaptığı açıklamalarda İzmit’e ne kadar yabancı olduğunu ortaya koymuştu. Yine aynı acemiliğini devam ettirip Belediyemizin çalışanlarıyla ilgili eleştirilerde bulunarak yaşadığı kenti tanımadığı gibi İzmit Belediyesi’ni de tanımadığı yanlışlığını sürdürmüştür. Çünkü, İzmit Belediyemiz işçisine ve sendikasına tek kuruş borcu olmayan bir belediyedir. CHP İlçe Başkanı, taşeron işçilerinin haklarını alıp almadığını takip edeceğini söyleyerek komik duruma düşmüştür” dedi.

Açıklamasının devamında Küçükkaya’ya CHP yönetimi dönemini hatırlatan Elgin, “Sayın Başkan, 10 yıl önceki CHP belediye başkanları dönemindeki belediye çalışanlarının durumunu çabuk unutmuşa benziyor. Belediye önünde yatıp, alacaklarını alabilmek için kendilerini çınar ağaçlarına zincirlediği günleri hatırlatmak isteriz. Emekliliğini hakkettikleri halde tazminatlarını alamayan, emekli olmak isteyenlere isterseniz tazminatınızı 3 yıla böler, taksit taksit ödeyebiliriz denildiğini de İzmit kamuoyu çok iyi bilir. O zamanlar her türlü lükse para buldukları halde belediye çalışanlarını parasızlığa mahkum edenlerin CHP’li olduklarını ne çabuk unuttular. Maaş ödenemeyen, emekliliğini hakkettiği halde emekli olamayanların çoğunun da CHP’li olduğunu kendisine hatırlatırız” şeklinde konuştu.

Son olarak CHP İlçe Başkanı Küçükkaya’nın eleştirdiği maaş konusuna değinen Elgin şu ifadeleri kullandı: “İzmit Belediyesi, maaşları ve ikramiyeleri gününde ve hatta gününden önce ödenen, emekli olmak isteyenlerin bütün alacakları peşin verilen, sendikasıyla hiçbir sorunu olmayan, hatta sendika başkanının işçi maaş ve ikramiyelerinin zamanında ödendiği için Belediye Başkanımız sayın Dr. Nevzat Doğan’a bütün kamuoyu önünde teşekkür ettiği herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Maalesef CHP İlçe Başkanı belli ki bu acemice açıklamalarını sürdürmeye devam edeceğe benziyor. CHP’li ilçe başkanına tavsiyemiz size, İzmit Belediyesi’nden malzeme çıkmaz. Çünkü yaptığınız her açıklamada komik duruma düşüp, kimseyi inandıramıyorsunuz. Meşhur hikayedeki yalancı çobanın durumuna düşmemenizi tavsiye ederiz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.