Elibol, Batıkent’te Serçeşme Cemevini Ziyaret Etti

Elibol, Batıkent’te Serçeşme Cemevini Ziyaret Etti
AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Yenimahalle ilçesinde Serçeşme Cemevi’ni ziyaret ederek sorunlarını dinledi.Yenimahalle ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ankara...

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Yenimahalle ilçesinde Serçeşme Cemevi’ni ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yenimahalle ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Batıkent Semt Pazarında pazarcı esnaflarla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Nuri Elibol, AK Parti hükümetinin yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Batıkent esnafını da ziyaret eden Elibol, daha sonra Batıkent Serçeşme Cemevi’ni ziyaret ederek Cemevi Dedesi Bahri Doğanay ile sohbet etti, cemevinin eksikleri hakkında bilgi aldı. AK Parti Batıkent temsilciliğinde partililerle sohbet eden Elibol, esnaf ziyareti esnasında yanına gelen duyma engelli bir vatandaş ile yakından ilgilenerek taleplerini karşılama sözü verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.