Elini kaldırdı, 20 bin TL dolandırıldı

Elini kaldırdı, 20 bin TL dolandırıldı
Bursa'da hesabının terör örgütünün eline geçtiği tuzağına düşen vatandaş, dolandırıcılarla parkta buluştu.

Bursa'da hesabının terör örgütünün eline geçtiği tuzağına düşen vatandaş, dolandırıcılarla parkta buluştu. Dolandırıcıların isteği üzerine kendisini belli etmek için elini havaya kaldıran vatandaş, yanına gelen dolandırıcıyla 20 bin 700 lira verdi.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde yaşayan Mehmet Y'yi arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıttı. Telefondaki şahıs, banka hesabının terör örgütü üyeleri tarafından ele geçirildiğini, bu konuyla ilgili soruşturma yürüttüklerini ve bankada bulunan paralarını kendisinin vereceği hesap numarasına yatırması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine panikleyen yaşlı adam, özel bir bankanın Altıparmak şubesine giderek, hesabında bulunan 20 bin 700 lirayı, çekerek Altıparmak Arap Parkı'nda dolandırıcıları beklemeye başladı. Dolandırıcılar tekrar telefonla aradıkları yaşlı adamdan kendisini tanıtması için elini havaya kaldırmasını istedi. Mehmet Y, elini havaya kaldırarak, yanına gelen dolandırıcılara 20 bin 700 lirayı teslim etti.

Bir müddet sonra dolandırıldığını anlayan Mehmet Y, durumu polise bildirdi. Yaşlı adam, Arap Parkı ve civarında polis ekiplerine dolandırıcılara parayı nasıl teslim ettiğini, zanlıların ne tarafa kaçtıklarını gösterdi. Polis, yaşlı adamı dolandıran kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Elini kaldırdı, 20 bin TL dolandırıldı

Elini kaldırdı, 20 bin TL dolandırıldı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.