“Eller Konuşuyor” Projesi Sertifika Töreni İle Sona Erdi

“Eller Konuşuyor” Projesi Sertifika Töreni İle Sona Erdi
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Eller Konuşuyor” Projesi için sertifika töreni d...

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Eller Konuşuyor” Projesi için sertifika töreni düzenlendi.

Karabük Öğretmenevinde düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektör Vekili Ali Güneş, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Daire Müdürleri ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Projeye katılan kursiyerler ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan kısa oyun gösterimi ile başlayan programda engelli vatandaşımız Elif Güngör tarafından engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları zorluklar anlatıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı’nın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Orhan Alimoğlu “Bir dil, bir insan, iki dil, iki insan bu örnekler arttıkça birkaç insan oluyoruz. Ama biz dil denilince İngilizce, Fransızca ilave dil olarak aklımıza geliyordu. Şimdi bunlara ilave olarak böyle bir dil de var ve önemli bir dil. Farkında olmasak bile hepimize lazım olan bir dil, ona dikkat çektiği için arkadaşlarımızı tebrik ederim. Zaten bir dili iyi bilen insan ikinciyi de kolay öğreniyor. Bizim asıl sıkıntımız o birinciyi yarımda, çeyrekte bırakıp tam saymak. Bu sebepten dolayı diğerlerinde zorlanıyoruz. Onun için birinciyi tamamlayıp, ondan sonra da ilave diller öğrenmeliyiz bu da çok zor bir şey değil. Bunu yapabilenler olduğuna göre bizler de yapabiliriz. Bu programa iştirak eden arkadaşlarımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Projenin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun konuşmasının ardından “Eller Konuşuyor” projesine katılarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI 2014 YILI SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN “ELLER KONUŞUYOR” PROJESİ İÇİN SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.