Elma Toplamaya Giderken Can Verdiler

Elma Toplamaya Giderken Can Verdiler
Konya’nın Akşehir ilçesinden Isparta’nın ilçelerine elma toplamaya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralananların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.

- Konya’nın Akşehir ilçesinden Isparta’nın ilçelerine elma toplamaya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralananların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.

Kazanın ardından Akşehir’den de ambulanslar kaza yerine sevk edildi. Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Salih Akkaya ve yetkililer kaza mahalline giderek bilgi aldı. Kazada hayatını kaybeden işçilerin Akşehir ilçe merkezi ile ilçeye bağlı Adsız ve Ortaköy mahallelerinden oldukları öğrenildi. Kazadan sonra yaralılar Isparta’nın Şarkiraağaç ve Yalvaç Devlet Hastaneleri ile Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 16 yaralıdan 7’si, yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Hastanedeki yaralıların tedavileri devam ediyor.

ELMA TOPLAMAYA GİDERKEN CAN VERDİLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.