Elnur, Organik Saç Ekimi Sayesinde Beresini Çıkardı

Elnur, Organik Saç Ekimi Sayesinde Beresini Çıkardı
O Ses Türkiye yarışmasında birinciliğe ulaşan Azeri Elnur Huseynova sosyal medya üzerinden takipçilerine organik saç ekimi yaptırdığını açıkladı.Müzik kariyerine Azerbaycan’da başlayıp O Ses Türkiye y...

O Ses Türkiye yarışmasında birinciliğe ulaşan Azeri Elnur Huseynova sosyal medya üzerinden takipçilerine organik saç ekimi yaptırdığını açıkladı.

Müzik kariyerine Azerbaycan’da başlayıp O Ses Türkiye yarışması ile Türkiye’ye gelen Elnur Huseynova, güçlü sesiyle yarışmada birinci olmuştu. Yarışma ile birlikte geniş bir hayran kitlesine ulaşan Huseynova’nın sürekli taktığı beresi merak edilmişti. Yaşadığı saç dökülmesi problemi ve seyrekleşen saçları sebebiyle bere takan Huseynova, uzun süre araştırdıktan sonra organik saç ekimi yaptırdığını açıkladı.

ELNUR’UN HAYRANLARINA MESAJI

Saç dökülmesi sorunu yaşayan takipçilerine organik saç ekimini öneren Elnur Huseynova, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, "Saygıdeğer hocam Op. Dr. Bülent Cihantimur’a organik saç ekimi gibi son derece faydalı ve etkili bir saç ekim tekniğini dünyaya kazandırdığı için ve Estetik International ekibine gösterdikleri tüm ilgi ve alakaları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerine yer verdi.

ORGANİK SAÇ EKİMİ NEDİR?

Estetik International kliniklerinde yapılan kök hücre çalışmaları sonrasında ortaya çıkan organik saç ekimi, yapılan saç ekimi teknikleri içerisinde etkili bir uygulama olarak yerini aldı. Normal bir saç ekiminde, ekim yapılacak alanın verimliliğini artırmak için herhangi bir işlem yapılmazken, organik saç ekiminde sağlıklı kıl kökleri, kök hücreyle verimli hale getirilmiş saçtan yoksun alana transfer ediliyor. Hastanın bedeninden alınan yağ dokusuyla hazırlanan kök hücre kokteyli, klasik saç ekimi yöntemlerinde yaşanan pek çok sorunu ortadan kaldırarak yüzde 96’ya varan olumlu sonuçlar alınmasını sağlıyor. Kök hücreden zenginleştirilmiş hastanın kendi yağı, saçtan yoksun alana enjekte ediliyor. Bu sayede organik saç ekimi daha verimli ve sağlıklı saç ekim işlemi ile daha fazla beslenen sağlıklı saçlara sahip olmayı ve ekim sonrası saç dökülme oranında ciddi bir azalmayı sağlıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.