Emekliye Ayrılan Okul Müdürüne Veda Yemeği

Emekliye Ayrılan Okul Müdürüne Veda Yemeği
Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yaşar Gölcü ilkokulunda emekliye ayrılan okul müdürüne veda yemeği düzenlendi.

Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yaşar Gölcü ilkokulunda emekliye ayrılan okul müdürüne veda yemeği düzenlendi.

Yaşar Gölcü İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, emekliye ayrılan okul müdürü Ali Bucak’a yaptığı hizmetlerden dolayı veda yemeği verdi. Yemekte okul müdürü Ali Bucak duygulu bir konuşma yaptı.’36 yıllık idarecilik hayatımda Süleyman Demirel İlköğretim okulu ve Yaşar Gölcü ilkokulu en rahat görev yaptığım yerlerdir. Hiç bir öğretmenle bir sorunum olmamıştır. Sağlığım elverseydi bu yıl da devam edecektim. Doğukent ilköğretim okulu ve Yaşar Gölcü ilkokulunda 5 yıldan beri birlikteyiz. Hatta bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum.3 Temmuz 2009 tarihinde göreve başlarken bir öğretmen arkadaşım beni biraz yaşlı görmüş olacak ki, ‘Hocam bu okula niçin geldiniz ‘diye sordu. Ben ise çalışmaya geldim şeklinde cevap verdim. Tatil boyunca yaptığım çalışmaları beğenen arkadaşımız, “Sayın müdürüm gerçekten çalışmaya gelmişsiniz” diye takdir etti. Artık bayrağı devretmek zamanıdır. Hepinizden helallik istiyorum, ben hakkımı herkese helal ediyorum bu yemeği düzenleyenlere teşekkür ediyorum.’ dedi.

1-084.jpg

Okulun öğretmenlerinden Nedim Canbolat eğitim alanında verdiği hizmetlerden dolayı Ali Bucak’a teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diledi. Öğretmen arkadaşları adına çiçek armağan etti.

Yaşar Gölcü İlkokulu müdür vekili Erol Yorulmaz ‘Bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarım adına müdürümüz Ali Bey’e okulumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” diyerek plaket takdim etti.

2-078.jpg3-066.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.